Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ръжта крие подмладяващи тайниВ този продукт се крие една от тайните за изключителното им здраве....
Вкусните тайни на грахаКато източник на ценни белтъчини грахът е напълно подходящ да замени месото, а освен това много по-добре от месото се усвоява от организма....
1
Полезни съвети при приготвянето на риба
А ето и някои важни иполезни при готвенето на риба:
- Пържената риба е особено вкусна, когато преди пърженето се потопи в прясно мляко, а след...
Готвене с кокосово масло
Тези му качества го превръщат в една от най-здравословните мазнини за готвене....
Правилно овкусяване и готвене на птици
Ако птиците са с повече мазнини, те трябва да се отстранят в процеса на готвене....
Бавното готвене - тайната на гръцката кухня
Освен това единственият начин на готвене е бавното приготвяне на ястието....
Майсторски техники за готвене на месото
А ако го варите, да е запечатано във фолио за готвене заедно с подправките....
Хигиена при готвене - какво трябва знаем?
Средно всяка домакиня прекарва по 9-10 часа седмично в готвене....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: