Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Здравословно готвене в керамични съдовеТемпературата на готвене може да достигне до 250 градуса и готвенето може да продължи около час....
Готвене на месо с плодовеДобавете остатъка от сока от лука и изцедените парченцата лук и продължавайте да готвите, докато той покафенее....
2
Уреди за готвене на параКогато го избирате, разгледайте го внимателно и задайте всички въпроси, които ви вълнуват за уреда и начина на готвене, защото готвенето на пара...
1
Пяната при готвене на манджаПо същия начин може да бъде отстранена и пяна при готвенето на някои варива като боб, леща, нахут....
13
Тънкости при готвене на аспержиПреди да започнете обработката на младите аспержи трябва да изрежете малка част от стеблата им, но непосредствено преди готвенето им....
1
Темпура - японската техника на готвене
Думата темпура означава техника на готвене в японката кухня....
Няколко хитринки и трикове за месото
Точно поради тази причина ви предлагам няколко хитринки, които да използвате, когато приготвяте месо:
• размразеното месо трябва да измиете бързо...
Домашни хитринки за по-вкусен омлет
Омлетът е ястие на изисканата френска кухня. Приготвя се от яйца, които са разбити и изпържени в тиган във форма на палачинка. Класиката на...
Домашни хитринки за вкусни зелеви сарми
Всяка домакиня има своите тайни секрети и хитринки при приготвянето на сарми....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: