Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бланширане на Карфиол
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Загрейте маслото в тиган и задушете карфиола за около 5-6 минути.
Подправете с нарязан на ситно пресен копър....

1

Изключение прави спанакът, който има по–добър вкус при обикновено бланширане....

Много вкусна става тиквата, поема ароматите и е много балансирана рецепта за телешки шол, задушен с чесън.
Добър апетит!...

1

Бланширането на карфиол е лесно и не изисква никакви специални кулинарни умения....

Измийте карфиола и го накъсайте на розички. Бланширайте ки да 2-3 минути във вряла подсолена вода....

Месото и зеленчуците се почистват и нарязват, слагат се в купата на мултикукъра.
Добавят се подправките, олиото и водата. Всичко се разбърква добре...

Подправете с подправките и оставете петела, задушен с грах и моркови още 20 мин на котлона....

Сервирайте агнешкият черен дроб, задушен в масло, топъл с чаша студено бяло вино....

Затворете клапана, включете на програма "stew" /задушено/ и гответе 15 минути....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
53
42
33
22
10
Дай твоята оценка: