Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бланширане на Карфиол
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен карфиол в масло
Загрейте маслото в тиган и задушете карфиола за около 5-6 минути.
Подправете с нарязан на ситно пресен копър....
Задушен в масло грахВ дълбок тиган с похлупак се загрява маслото с олиото. В него се запържва до прозрачност наситнения шалот и се добавя грахът.
Запържва се за кратко...
1
Бланширане на зеленчуци в микровълнова
Изключение прави спанакът, който има по–добър вкус при обикновено бланширане....
Заек, задушен в пръстен гювечГотовият задушен заек поръсвате с черен пипер.
Заекът, задушен в пръстен гювеч е готов....
1
Телешки шол, задушен с чесън
Много вкусна става тиквата, поема ароматите и е много балансирана рецепта за телешки шол, задушен с чесън.
Добър апетит!...
Как се бланшира карфиол?
Бланширането на карфиол е лесно и не изисква никакви специални кулинарни умения....
Задушен карфиол със сос от сирене
Измийте карфиола и го накъсайте на розички. Бланширайте ки да 2-3 минути във вряла подсолена вода....
Задушено в мултикукър
Месото и зеленчуците се почистват и нарязват, слагат се в купата на мултикукъра.
Добавят се подправките, олиото и водата. Всичко се разбърква добре...
Петел, задушен с грах и моркови
Подправете с подправките и оставете петела, задушен с грах и моркови още 20 мин на котлона....
Агнешки черен дроб, задушен в масло
Сервирайте агнешкият черен дроб, задушен в масло, топъл с чаша студено бяло вино....
Телешко задушено в мултикукър
Затворете клапана, включете на програма "stew" /задушено/ и гответе 15 минути....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
53
42
33
22
10
Дай твоята оценка: