Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бланширане на Чушки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

2

1

Всички зеленчуци, с изключение на доматите, чушките и патладжаните се бланшират преди замразяване....

Прочети още как се бланшира спанак и как да бланшираме картофи....

С бланширан грах можете да си приготвите грах яхния, постен грах или телешко с грах....

Ако искате да си приготвите броколи, задължително трябва да ги бланширате предварително....

Ако пък сте решили да ги консервирате, задължително ги бланширайте преди това....

С така приготвените бланширани тиквички може да приготвите крокети от тиквички или пък мусака с тиквички - изборът е ваш....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
45
33
20
10
Дай твоята оценка: