Gotvach.bg»Избрани Колекции»Глутамат в Храните
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Хранителните източници на глутамин включват най-високопротеиновите храни, а именно говеждо, пилешко, риба, плодове, бобовите храни и млечни продукти...

1

4

Сваряваме цвеклото и морковите, след което ги пасираме.
Задушаваме лука и изсипваме всичко да къкри на котлона докато се сгъсти салцата....

(MSG), който се прибавя към храните както като консервант, така и като подобрител на вкуса, а точно той при загряване може да бъде токсичен и да...

Храните с най-много глутамин
Ето кои са храните, съдържащи голямо количество глутамин:
1....

2

Преди да започнете готвенето, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО измийте киноата и амаранта много добре и ги оставете да се накиснат във вода поне за 2 часа, след което...

Храните, които са богати на протеини, са богати и на глутамин, а те са фасул, бобови растения, соеви продукти, мляко, сирене и др...

2
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка: