Gotvach.bg»Избрани Колекции»Затваряне на Гъби в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стерилизирани мариновани гъбиОмекналите гъби се отцеждат, нарязват на парчета и се слагат в буркани (800 мл), в които предварително са сложени 1 дафинов лист, по 3-4 зърна черен...
Непознатите гъби: Гъба Анасонка
Анасонката спада към ядливите гъби и се счита за гъба с добри качества, но се употребява в комбинация с други видове, защото е твърде ароматна....
Непознатите гъби: Гъба Лисичка
Лисичка е интересно име за гъбка. Непозната е, както много други гъби в България....
Непознатите гъби: Бадемова гъба
Използва се най-често за приготвянето на супи, а заедно с други гъби е чудесна за консервиране в оцет....
Стерилизирани гъбиЗатворете бурканите и стерилизирайте маринованите гъби 60 минути.
Стерилизираните гъби са готови....
4
Съхранение и консервиране на гъбиКогато ще консервирате гъби не ги оставяйте дълго да чакат за обработка....
1
Съвети за консервиране на гъбиС мариновани гъби препоръчваме да си приготвите:
- пица с гъби;
- спагети с гъби;
- или пържоли с гъби....
1
Консервирани Гъби Кладница
Ако искате, може да стерилизирате за 20 минути след завиране за по-дълго съхранение на консервирани гъби кладница....
Стерилизирани мариновани краставициЗатворете бурканите със стерилизирани мариновани краставици и ги стерилизирайте за около 5-6 минути....
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: