Gotvach.bg»Избрани Колекции»Изгаряне с Вряло Олио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Изгаряне с олиоИзгарянето с олио е едно от най-болезнените неща, които могат да ни се случат в кухнята....
Олио
Съществува слънчогледово олио, олио от маслини (зехтин), кокосово олио, олио от рапица, ленено олио, рициново олио и др....
Фъстъчено Олио
Фъстъченото олио представлява леко растително олио, което след обработка запазва аромата и вкуса на фъстъци....
Конопено олио
История на конопеното олио
Конопеното олио има дълга история на употреба в различни култури по света....
Рапично олио
Готвене с рапично олио
Рапичното олио се употребява като заместител на зехтин или олио, като е допустимо да се ползва не повече от една супена...
Царевичното олио понижава холестеролаСтудено пресованият зехтин ги съдържа 4 пъти по-малко - 30 срещу 136 милиграма в царевичното олио....
1
Предимства на рапичното олио
За сравнение, подобни резултати не били отчетени при приема на което и да е друго олио.
Рапичното олио няма отявлен силен аромат....
Не прекалявайте със слънчогледовото олио
Ако готвите само със слънчогледово олио, може да си навредите на имунната система....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка: