Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма по Копривщенски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма по воденичарски
Месото се нарязва на късчета и се изпържва в маста до омекване. Прибавя се нарязаният на филийки лук.
След като омекне лукът, се прибавя дробът...
Кавърма по КюстендилскиСервирайте кавърмата, като на всяка порция трябва да има по едно яйце.
Кавърмата по Кюстендилски е готова....
1
Кавърма по Ловджийски
При готовност поръсете кавърмата с нарязан магданоз и сервирайте.
Кавърмата по Ловджийски е готова....
Кавърма по странджански
Кавърмата по странджански се поднася, докато е топла, в саханче или гювече....
Вкусна кавърма по радомирски
В дълбок съд задушаваме месото, нарязано на парчета, в олиото и малко водичка за около 20 минути.
Прибавяме лука, нарязан на дребно, доматите,...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: