Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Бакла
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Почистваме баклата от краищата и го измиваме. Прибавяме го във врящата вода. Измийте, обелете и настържете доматите....

1

1

Баклата се вари в подсолена и вряща тенджера около час и се изцежда. Лукът се запържва в маслото и зехтина около 5 мин....

Готовата бакла се пасира, добавя се запърженият лук заедно със зехтина и отново се пасира до гладка каша....

Разбъркайте ги и оставете да се пържат, докато хванат лек захар.
Тогава добавете баклата и тиквичките и полейте със соевия сос....

Баклата се нарязва на малки парченца и се вари 5-6 минути на умерен огън. Към нея се добавят мазнината и ситно нарязания лук....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 8
52
42
31
23
10
Дай твоята оценка: