Gotvach.bg»Избрани Колекции»Миризма на Старо Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

За да премахнете миризмата на старо месо и в същото време да подобрите вкусовите му качества, може да направите марината от лук, оцет и сол....


Киселото мляко също става за почистването ѝ. Разнесете го с гъба и след като почистите, отмийте с вода....

По-мазните меса се пекат на 170 °C, за да се разтопи бавно мазнината и месото да стане по-сочно....

Избор на гъше месо
Ще познаете гъшето месо по неговия сравнително тъмен цвят. То прилича на месото от патица....

Месото, което е годно за консумация, е оцветено в червен цвят. То трябва да е еластично и без неприятна миризма....

1

Тя трябва да се усеща еластична при лек допир и да няма неприятна миризма;
- Ако продават пуйката с кожата ѝ, тя трябва да е бяла на цвят;
-...

Поради своята неприятна миризма на Дуриан, в много азиатски страни е забранено да се внася на обществени места (хотели, ресторанти, магазини, транспорт...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
54
42
31
22
10
Дай твоята оценка: