Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овкусяване на Агнешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Агнешкото месо може да се подправи с различни подправки според вкуса на човек, но едно нещо е много важно - то не бива да се соли предварително, освен...

Виж също как се маринова агнешко, какво подправки се слагат на агнешкото и колко време се пече агнешкото на фурна....

Разтопете едното пакетче масло и запържете всичко това, като добавите и подправките....

става въпрос за малка част от агнето - агнешка плешка или агнешки бут)....

Подправките се втриват добре, а се посолява, преди да се сложи във фурната....

Печеното агнешко е класика в жанра. Но само с мръвка не става. Трябва си и зарзаватче....

Тънкости при овкусяването на агнешко
Преди приготвянето на вашето вкусно печено агнешко, месото се изчиства от излишните ципи и мазнини....

На агнешкото месо подхождат най-вече зелени подправки. Магданоз, джоджен, копър, мащерка, както и класическият зелен лук и чесън....

Ако вече имате агнешко, вижте как да си приготвите:
- най-вкусното агнешко;
- печено агнешко с подправки;
- или агнешко с картофи....

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: