Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овкусяване на Кайма за Луканки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конска луканка - диетичният деликатесМесото на коня е подходящо за всякакви готварски подвизи – става на кайма, пържоли, луканка....
Приготвяне и овкусяване на телешка кайма
За овкусяването на телешката кайма е необходимо каймата да престои заедно с подправките поне 30 минути....
Да си направим домашна луканкаВ магазините има много различни видове луканка, но най-вкусна си остава домашната луканка, приготвена вкъщи от прясно месо....
1
Как се прави домашен суджук и луканкаКаймата се смила на едри парчета, а подправките се счукват на ситно....
8
Колко точно сол си искат домашните суджуци, луканки и кюфтета
Обикновена луканка
Най-често се приготвя от свинско, говеждо месо и сланина....
Как правилно да овкусяваме каймата?Независимо какви подправки сте избрали за овкусяване на каймата, имайте предвид, че е добре да я оставите да престои с тях поне 30 мин., за да могат...
1
Луканка и биопродукти представят страната ни в Берлин
От традиционните месни рецепти най-известните, които ще впечатляват чужденците, са филе Елена, Панагюрска луканка, роле Трапезица....
Панагюрска луканка и филе Елена са защитени продукти
Това са панагюрската луканка и любимото на мнозина филе Елена....
Как се прави домашна луканка?
У нас най-известна е Карловската луканка и Панагюрската луканка. Можете да я приготвите и в домашни условия....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка: