Gotvach.bg»Избрани Колекции»Странджански Катми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Катми с квас
Смесете продуктите за вкусните катми в купа и разбъркайте добре.
Сложете тигана на котлона, намажете го с малко масло....
Катми с мая
Трябва да се получи дебела около 8 мм катма. Катмите се запържват от двете страни, а всяка готова се намазва обилно с масло....
Катми с маслоСлед като сместа удвои или утрои обема, се добавя водата и млякото. Всички съставки ги смесвам и оставям да втаса около 1 час....
1
Катми с ябълки
Приготвяме катмите, като ги запържваме само от едната страна. Отделно приготвяме ябълкова плънка....
Катми с гъби
В купа разбъркваме брашното с млякото, яйцата и солта, получаваме рядко тесто, което изсипваме с черпак в намаслен загрят тиган и печем катми с дебелина...
Катми с кашкавалПека ги от двете страни, като ги обръщам.
Стават меки, вкусни и малко дебели. Хапваме с компот....
2
Катми с банани
Смачквам бананите с вилица. Разбивам яйцето. Добавям прясното мляко, захарта, ванилията.
Пресявам брашното и му слагам бакпулвера. Обърквам много...
Катми с прясно мляко
Сервирайте катмите с подходящо сладко.
Катмите с прясно мляко са много вкусни....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: