Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа от Миди

Супа от Миди

Прегледай всички 24 избрани предложения за супа от миди в Gotvach.bg.
Миди на плочаМиди на плочаНай-важно, за да получите едно истински ароматно морско предястие е да се сдобиете с качествен, пресен продукт, в случая миди....
Миди на тенекияМиди на тенекия
Нагрявате тенекията на открит огън, след което слагате пресните миди и печете много за кратко - само за няколко минути, докато не се отворят черупките...
Миди на параМиди на пара
Гответе така около 2 минути и погледнете дали всички миди са се отворили....
Миди на тиганМиди на тиган
3
Добавете почистените миди и долейте виното. Похлупете тигана и раздрусайте добре....
Миди на фурнаМиди на фурна
Заливат се с мидения бульон и сока от 4 - 5 домата, претрити през цедка. Извадените от бульона миди се поставят в тава....
Подлучени миди на тиганПодлучени миди на тиган
Поднесете мидите с чесън с лимонов сок и магданоз. Подлучените миди на тиган са апетитно мезе за вино или друго любимо питие....
Черноморски миди на фурнаЧерноморски миди на фурна
Ядката се почиства от водораслото на мидата. Мидите се нареждат с черупката отдолу в тавичка....
Панирани миди на шишчеПанирани миди на шишче
Почистените от черупките мидени ядки нанижете на дървени шишчета. За по удобно пържене може да разделите шишчето на две....
Печени миди на фурнаПечени миди на фурна
Мидите, корените за супа и виното сложете да заврат в затворен съд и след това ги наредете в кръг в тавичка....
Миди на фурна по френскиМиди на фурна по френски
След това пуснете в него мидите. Към тях добавете нарязаните на ситно чесън и лимон. Подправете с черен пипер и дафинов лист....
Миди на фурна с галетаМиди на фурна с галета
1
Поръсете всяка мида с букета от подправки, отгоре поръсете и с галета и полейте с малко разтопено масло....
Миди на фурна по моряшкиМиди на фурна по моряшки
Заливат се с мидения бульон и сока от 4-5 домата, претрити през цедка. Извадените от бульона миди се поставят в тава....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: