Gotvach.bg»Избрани Колекции»Съвети за Консервиране на Маслини
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за Консервиране на Маслини

Съвети за Консервиране на Маслини

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно съвети за консервиране на маслини в Gotvach.bg.
Консервиране на маслиниКонсервиране на маслиниЕто и няколко съвета за мариноване на маслини....
Да си направим маслини в саламураДа си направим маслини в саламура
4
Саламура за маслини I вид Необходими продукти: маслини, сол, вода, яйце Начин на приготвяне: Няма съотношение на тази марината....
Апетитни маринати за маслиниАпетитни маринати за маслини
Маслините трябва да престоят в марината три дни и след това са готови за консумация....
Маслини в саламураМаслини в саламура
Маслините си киснат в саламурата поне 30 дни, като трябва да са покрити с някакъв съд, така че да не изплуват на повърхността....
МаслиниМаслини
Вакуумиранните маслини в марината могат да се съхраняват до една година....
Марината за маслиниМарината за маслини
Тази марината придава невероятен вкус и аромат....
Съвети при мариноване на маслиниСъвети при мариноване на маслини
Точно и по тази причина ето и няколко полезни съвета за мариноване на маслини....
Съвети за съхраняване на маслиниСъвети за съхраняване на маслини
1
Ако харесвате лютото, то вижте следната рецепта за пикантни маслини в марината....
Сортове маслиниСортове маслини
Често използван като трапезна маслина, както и при консервиране на винен оцет или зехтин....
Диета с маслиниДиета с маслини
Една популярна диета за загуба на тегло е тази с маслини или известна още като Средиземноморска диета. Тя е широко използвана днес....
Отглеждане на маслиниОтглеждане на маслини
Маслините са дълголетни дървета от семейство Маслинови. Те растат изключително бавно и са може би най-старото култивирано дърво на света....
Сланина в саламура с чесънСланина в саламура с чесън
През това време си приготвяме саламурата, на 1 л вода слагаме 50 г морска сол. Слагаме водата и солта на котлона да заври....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
51
45
31
20
10
Дай твоята оценка: