Gotvach.bg»Избрани Колекции»Съхранение на Манатарки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съхранение и консервиране на гъбиКогато ще консервирате гъби не ги оставяйте дълго да чакат за обработка....
Как се консервират манатарки?
Бърканите се стерилизират 60 минути.
Гъбите може да се ползват пресни, да се осолят или мариноват, преди да се наредят в бурканите....
Стерилизирани бланширани манатарки
В буркани се слагат нарязаните манатарки, нарязаните моркови, магданоз, черен пипер, по 1 к.л. сол и се долива вода....
Непознатите гъби: Гъба Анасонка
Анасонката спада към ядливите гъби и се счита за гъба с добри качества, но се употребява в комбинация с други видове, защото е твърде ароматна....
Непознатите гъби: Гъба Лисичка
Лисичка е интересно име за гъбка. Непозната е, както много други гъби в България....
Непознатите гъби: Бадемова гъба
Използва се най-често за приготвянето на супи, а заедно с други гъби е чудесна за консервиране в оцет....
Манатарки
Избор и съхранение на манатарки
Купувайки си манатарки трябва да обърнете внимание на външния вид и миризмата....
Качамак с гъби манатарки
Това е лесният вариант за качамак с гъби манатарки и е много вкусен!
Приятно приготвяне!...
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: