Gotvach.bg»Избрани Колекции»Съхранение на Манатарки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Бърканите се стерилизират 60 минути.
Гъбите може да се ползват пресни, да се осолят или мариноват, преди да се наредят в бурканите....

В буркани се слагат нарязаните манатарки, нарязаните моркови, магданоз, черен пипер, по 1 к.л. сол и се долива вода....

Избор и съхранение на манатарки
Купувайки си манатарки трябва да обърнете внимание на външния вид и миризмата....

Анасонката спада към ядливите гъби и се счита за гъба с добри качества, но се употребява в комбинация с други видове, защото е твърде ароматна....

Лисичка е интересно име за гъбка. Непозната е, както много други гъби в България....

Използва се най-често за приготвянето на супи, а заедно с други гъби е чудесна за консервиране в оцет....

Това е лесният вариант за качамак с гъби манатарки и е много вкусен!
Приятно приготвяне!...
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: