Gotvach.bg»Избрани Колекции»Танин в Гроздето
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Най-ранните данни за култивиране на гроздето са от преди около 8 000 години, през 600 г. пр. н.е. в Месопотамия. 4 000 години по-късно гроздето...

Листата са мухлясали и почернели още отсега и се очаква тази година реколтата от грозде да е доста слаба....

Вижте също как се замразява грозде и как да използваме семките от гроздето....

Зърнени храни с танини
Соргото, ечемикът и царевицата също са източници на танини....

Научете също как да съхранявате гроздето, защо да пиете повече сок от грозде и научете как да си изсушите грозде в домашни условия....

Гроздето на масата
Египтяните и римляните консумирали прясно и сушено грозде....

Защо тогава някои хора съветват да не се яде сирене и грозде? Отговорът се състои в една дума: танини. Танините са виновниците....

Заради маната гроздето е почти унищожено.
За да запазят поне част от продукцията си, земеделците са принудени да пръскат гроздето всеки ден....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
51
42
31
22
10
Дай твоята оценка: