Gotvach.bg»Избрани Колекции»Температура на Сервиране на Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Температура на сервиране на винотоПри различните видове вина съответно има и различна температура, която е подходяща са сервиране....
Как да сервираме и консумираме бяло вино?
Подходящата температура за бялото вино при сервиране в зависимост от качеството е от 8 до 12 С....
Сбогом на традициите: рибата вече се сервира с червено виноПушената риба не се сервира с леко вино, както и с вино с кисел привкус....
1
Японски учени доказаха: бяло вино се сервира само с риба
Сомелиерският закон – месото да се сервира с червено вино, а рибата – с бяло, бе доказан от японски учени, които анализираха почти сто разновидности...
Как да сервираме манго
Ако мангото е все още зелено, оставете го на стайна температура до пълното му узряване. Плодът може да се съхранява в хладилник няколко дни....
Начини на сервиране в японската кухня
Ако серварате няколко храни в един и същи съд, те трябва да са нечетни на брой....
Вино
Сухите бели вина поднасяйте с температура 8-10 градуса, а белите силни вина – около 10-12 градуса....
Как да сервираме хайвер
Сервиране на червен хайвер
Червеният хайвер традиционно се сервира в порцелан или стъклария....
Змийско вино
Змийското вино представлява екзотична алкохолна напитка. Тя превъзхожда всички други питиета по това, че в бутилката, в която се продава алкохолът...
Бяло ВиноИма изисквания за температурата на виното при поднасяне - подходяща за бялото вино при сервиране в зависимост от качеството е от 8 до 12 градуса....
2
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: