Gotvach.bg»Избрани Колекции»Температура на Сервиране на Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Подходящата температура за бялото вино при сервиране в зависимост от качеството е от 8 до 12 С....

1

Сомелиерският закон – месото да се сервира с червено вино, а рибата – с бяло, бе доказан от японски учени, които анализираха почти сто разновидности...

Ако мангото е все още зелено, оставете го на стайна температура до пълното му узряване. Плодът може да се съхранява в хладилник няколко дни....

Ако серварате няколко храни в един и същи съд, те трябва да са нечетни на брой....

Сухите бели вина поднасяйте с температура 8-10 градуса, а белите силни вина – около 10-12 градуса....

Сервиране на червен хайвер
Червеният хайвер традиционно се сервира в порцелан или стъклария....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: