Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Шеф готвачи разкриват тайните на вкусния бекон

Шеф готвачи разкриват тайните на вкусния бекон

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
1462k
3 от 4 Снимки

Алекс Гуарнашели: Подсладен


Ако вие харесвате сладко-солен и лепкав бекон, то вие задължително би трябвало да го приготвяте по метода на Гуарнашели. Той използва черен пипер и кафява захар като пече бекона бавно, така че той става сочен и покрит с лепкав вкусен сос, който с наслада може да оближете след това от пръстите си.

Ако и вие сте от мнозината, които смятат че беконът е едно от най-големите кулинарни съкровища, със сигурност днешната статия ще ви хареса и ще научите някои хитрини как да разнообразите приготвянето му. Не бива да се ограничавате единствено до препържването му на тиган или запичането му на фурна. Има много по-интересни и вкусни методи за обработка на бекона.

В галерията горе вижте съветите на известни шефове и открийте своя идеален закон за незабравима и неустоима закуска.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати