Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Как да заситим зверския апетит, без да прекаляваме

Как да заситим зверския апетит, без да прекаляваме

Драга МишеваДрага Мишева
Чирак
242308
15 от 15 Снимки

15. Хумус със зеленчуци


Ако сте много гладни, пригответе си зеленчуци за закуска, потопени в хумус. Хумусът е направен от нахут, чесън и зехтин. Това са съставки, които се препоръчват при всяка една диета. Хумусът е вкусен и много здравословен.

Много хора изпитват нужда да се хранят непрекъснато. Най-често това става посредством нездравословни храни. Според проучване тези хора са близо 50% и когато решат да се хранят здравословно, то те се провалят. В тази статия ще ви запознаем с 16 храни, които ще ви заситят и в същото време няма да злоупотребите.

Първото и най-важно от тях за начало на деня е леката закуска. Повечето храни, които приемате между храненията, са нездравословни. Възможно е обаче да си направите списък със здравословни ястия, които да похапвате.

За закуска например може да си хапнете от онези протеинови блокчета, които се продават в магазините. Задължително проверете етикета, за да сте сигурни, че няма допълнително захар в тях. Към сутрешното си меню може да включите и пълнозърнести вафли.

Разгледайте галерията горе и разберете останалите 15 храни, които обявяват война на ужасния апетит, който ви тормози денонощно.

Най-важното при здравословното хранене е да овладеете лакомията си. С изброените храни ще успеете да разнообразите менюто си и в същото време ще се отървете от нездравословната храна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати