Подправки, подходящи за джолан
Začini koji idu uz kolenicuSuitable Spices For Pork Shank Dishes
gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Подправки, подходящи за джолан

Подправки, подходящи за джолан

Нина ИвановаНина Иванова
Мастър Шеф
8532523
Подправки за джолан
Модерен сушилник за чинии и прибори Лукс
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Модерен сушилник за чинии и прибори Лукс
45.00 лв.
Виж ››

Свински джолан можете да приготвите на фурна, в гърне, под фолио, в гювеч или варен. Гарнитурите могат да бъдат много различни и разнообразни. Свинският джолан можете да комбинирате с картофи, гъби, с боб, с кисело зеле, с ориз, моркови или грах. Вкусен джолан можете да сготвите и с бира или вино.

Подходящите подправки за джолан са лук, чесън, риган, мащерка, девесил, магданоз, черен пипер, червен пипер, дафинов лист или целина.

Свинският джолан можете да овкусите с горчица, лимон, зехтин, червено вино, бира или бяло вино.

За да сготвите вкусен джолан, използвайте зехтин или масло. Вкусен джолан можете да сготвите и като го овкусите със соев сос.

Ако готвите джолан с бира, подходящи подправки са чесън, лук, кимион, сол, червен пипер, черен пипер. Към джолана с бира можете да прибавите за овкусяване и соев сос и горчица. Джолан с бира и мед е друга вълшебна комбинация с превъзходен вкус.

Джолан с картофки можете да овкусите със следните подправки: червен пипер, черен пипер, сол, кимион, дафинов лист, магданоз. Към джолана с картофките можете да прибавите и моркови. В тази прекрасна комбинация от вкусове можете да добавите и бяло вино.

Подправките за джолан с гъби са: риган, сол, черен пипер, босилек, лук и чесън. Можете да прибавите и малко топено сирене. Вкусът става страхотен.

Джолан с кисело зеле можете да овкусите с червен пипер, черен пипер и сол. Към това ястие можете да прибавите дафинов лист, кимион, лук и бяло вино. Свински джолан можете да сготвите и с прясно зеле.

Свинският джолан може идеално да се комбинира с боб или грах. Подходящите подправки за тези ястия са червен пипер, девесил, сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати