Най-полезното зрънце, което убива вирусите и забавя стареенето

Най-полезното зрънце, което убива вирусите и забавя стареенето
Освежител против неприятни миризми за хладилник-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Освежител против неприятни миризми за хладилник
8.90 лв.
7.56 лв.
Виж ››

Много изследвания потвърждават, че черната арония е невероятно здравословно зрънце, което детоксикира тялото от тежки метали и вредни вещества и по този начин предотвратява развитието на рак.

Това зрънце има силно противотуморно действие, като "убива" раковите клетки на гърдата, черния дроб, мозъка, белите дробове и дебелото черво.

Отличен антиоксидант, който предпазва от свободните радикали и увреждане на здравите клетки в тялото. По този начин процесът на стареене се забавя и предотвратява различни хронични заболявания.

Аронията е открита в Северна Америка, след което е доставена в Европа. В Северна Америка се използва като лекарство и храна. След експлозията в атомната електроцентрала в Чернобил, плодовете й са използвани за облекчаване на радиационните ефекти и дават невероятни резултати.

Аронията е богата на флавоноиди, антиоксиданти, фолиева киселина, микроелементи и витамини В, С и Е. Богата е на антиоксиданти и антоцианини, които укрепват имунната система, забавят процеса на стареене и намаляват риска от рак.

Поради високото си съдържание на витамини С и Е, както и на антиоксиданти, тя има мощни антибактериални, антивирусни и противовъзпалителни свойства.

Най-полезното зрънце, което убива вирусите и забавя стареенето

Освен това предотвратява сърдечните заболявания, понижава високото кръвно налягане, нивата на холестерола и подпомага производството на добър холестерол. Аронията има благоприятен ефект върху стомаха и стимулира щитовидната жлеза, като е особено полезна в случай на хипотиреоидизъм.

Това зрънце подобрява функционирането на храносмилателния тракт, успокоява чревните болки и спазми, лекува диария и намалява възпалението на чревната лигавица. Премахва камъните в жлъчката и лекува възпалението на жлъчния мехур, а също така подпомага функцията на черния дроб.

Аронията често се включва в различни диети, защото спомага за контролиране на теглото.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати