Какви са любимите храни на блондинки, брюнетки и червенокоси

Какви са любимите храни на блондинки, брюнетки и червенокоси
Стилна керамична фруктиера, голяма, 25 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилна керамична фруктиера, голяма, 25 см
18.00 лв.
Виж ››

В зависимост от това дали една жена е с руса, тъмна или червеникава коса, може безпогрешно да се определят нейните кулинарни вкусове, казва ново социално проучване.

Блондинките, брюнетките и червенокосите жени освен с различно излъчване се отличават едни от други и чрез своите любими храни. Това е така, защото цветът на косата до голяма степен отразява характера и темперамента, а те, от своя страна, определят предпочитанията към определени храни.

От анкетите в проучването е станало ясно и че цветът на косата може да е показател за това колко добра готвачка е една жена.

Блондинките

Блондинките са кулинарни майстори. Много голяма част от тях обичат да прекарват свободното си време в кухнята, приготвяйки нещо вкусно за хапване.

Освен на вкусните ястия, жените с руса коса държат и на добре подредената маса, с която да очароват своите гости. Те са отлични домакини и държат редовно да консумират домашно приготвена храна.

Блондинките са най-големите почитатели на здравословното хранене. В менюто им често присъстват овесени ядки, семена, суши, пресни плодове, зеленчуци, риба и други морски деликатеси. Любимите им десерти са пайовете.

Брюнетките

В кухнята брюнетките са големи естети и перфекционисти. Те държат повече едно ястие да изглежда добре, отколкото да ви зашеметят с феноменалния му вкус.

Любими храни на блондинки, брюнетки и червенокоси

Жените с по-тъмна коса не се справят толкова добре в ролята на майстор-готвач, показва проучването, като предпочитат друг да приготви храната или да хапнат навън.

Брюнетките не следят дали се хранят здравословно. За тях е все едно дали ще хапват чийзбургер от верига за бързо хранене или черен хайвер. Това, без което не могат, обаче са сирената.

Жените с кестенява и черна коса са големи фенове на солените храни. Най-любимият им десерт е сладолед.

Червенокоси

Кухнята на жените с червена коса е истински хаос, но те винаги успяват да впечатлят гостите си с нещо вкусно и домашно приготвено. Те предпочитат бързите и лесни рецепти, а креативността им помагат при експериментите с нови продукти.

Любимите храни на дамите с червена коса са шоколадовите изделия, като те могат да си хапват шоколадови десерти всеки ден. Тези жени са и най-големите фенове на месото и за това не трябва да се учудвате, ако ги видите да хапват пържола за закуска.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати