Горене на мазнини с Електростимулация на мускулите

E-fit

Програма Горене на мазнини с EMS създава стимулация на по-високо ниво с помощта на комбинирана вълна, която с целенасоченото прилагане на упражнения върху меките части на тялото увеличава консумацията на кислород на клетките, ускорява изгарянето на калории и мазнини.

Като допълнение към раздвижването на цялото тяло интензивната Е-фит EMS тренировка на определени части на тялото дава очакваните резултати. Ниската честота и широчина на импулсите специално стимулира повърхностния слой, в който се намират и мазнини, и стимулират метаболизма му.

Този вид стимули не ефектират дълбоките мускули и по този начин програмата се базира на продължителни и динамични движения, които се показват от личния треньор. Тези упражнения могат да станат по-интензивни с помощта на тежести за ръце и крака. Ключът към програмата за загуба на тегло е да се поддържа пулса в рамките на зоната за горене на мазнини.

Това лесно може да се контролира с помощта на часовник за сърдечна честота, но опитните лични инструктори могат да поддържат пулса в рамките на правилната зона. Позитивни резултати могат да се видят в рамките на месец, особено ако се комбинират със здравословна диета.

Е-фит EMS тренировка ще промени изцяло Вашата визия за фитнеса. Новата технология с иновативен уред, съчетана с индивидуално отношение от инструкторите и гъвкав подход, прави заниманията лесни за усвояване - за да можете да влезете в най-добра физическа форма спрямо индивидуалното ви темпо, способности и възможности.

Грамота e-fit

Е-фит спечели титлата Фитнес на годината в категорията Иновация във фитнеса 2014 на първото издание на конкурса Фитнес център на годината през миналата година.

Е-фит студиa в България, в София:

Е-фит Студио Лозенец, ул. Хенрик Ибсен 15, до Paradise Center

Е-фит Студио Петте кьошета: ул. Люлин планина 17, вход откъм улица Бузлуджа

Е-фит Студио Витоша Парк Хотел, Уелнес център: Студентски град, ул. Росарио 1 (зад Техническия университет)

Повече за EMS тренировките и процедурите можете да научите на www.efit.bg; Facebook: E-fit Bulgaria

Ексклузивен дистрибутор на уредите E-fit за България: Е-фит България ЕООД

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати