gotvach.bg»Статии»Празнична Трапеза»Лесно 5-степенно новогодишно меню

Лесно 5-степенно новогодишно меню

Надежда НедеваНадежда Недева
Джедай
979557
1 от 5 Снимки

1. Празнична салата


Тя може да бъде традиционната руска салата, картофена салата, зелева салата или яйца с майонеза. Първите три салати спокойно можете да приготвите 1- 2 дни по-рано, защото така хем те ще станат по-вкусни, хем ще можете да си освободите времето за приготвянето на новогодишната вечер. Яйцата за яйчната салата с майонеза можете също да сварите предварително, но соса за салатата е добре да е приготвен малко преди сервирането. Това няма да Ви отнеме повече от 5- 10 мин, и то заедно с украсяването на салатата.
Абсорбатор за премахване на миризми от хладилник InnovaGoods
Практичен аксесоар за вашия дом:
Абсорбатор за премахване на миризми от хладилник InnovaGoods
18.00 лв.
Виж ››

Новогодишното меню се характеризира със своето богатсво от ястия и с начина на оформление на самата трапеза. Всичко трябва да е празнично, за да се поддържа доброто настроение на масата. Често обаче, ако домакинята се нагърби със задачата да изпълнява сама всички домакински дейности по изготвянето на новогодишното меню, тя е прекалено уморена, и то съвсем оправдано.

За да можете да запазите свежестта си и да изглеждате жизнерадостни пред своите гости, е добре да не избирате възможно най-трудните ястия, които биха ги впечатлили, или просто да си помогнете от предходния ден.

Голяма част от традиционните предястия, салати и десерти за новогодишната вечеря могат спокойно да бъдат приготвени предварително, като в повечето случаи дори така те поемат по-добре ароматите си и стават по-вкусни.

Ето варианти за едно традиционно новогодишно меню /разгледай галерията/, състоящо се от 5 степени, които са много лесни за изпълнение.

Разгледай и нашите изпитани рецепти за Нова Година, както предястия за новогодишната нощ и изпробвани сладкиши за Нова Година.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати