gotvach.bg»Статии»Любопитно»Гладен крадец задигна 50 кг прасе от месарница

Гладен крадец задигна 50 кг прасе от месарница

Свинско

Гладен крадец сви прасе от месарница в Буенос Айрес, съобщават информационните агенции. Историята се е случила в ранните сутрешни часове – към 6.30 часа местно време, разказват очевидци. Магазинът за месо все още бил затворен за клиенти, когато въоръжен мъж влиза и се обръща директно към месаря, който в този момент е зад щанда.

Крадецът поисква да му се даде едно прасе, като заплашва, че ако това не се случи, ще застреля продавача, който се оказва и собственик на магазина. Месарят, разбира се, се шокирал и дал на крадеца половин прасе, което точно в момента обезкостявал. Гладният крадец дори помогнал на месаря да откачат животното от куката, където било закачено – прасето е било 50-килограмово.

Въоръженият мъж нарамил месото и избягал от магазина. Пред месарницата го чакал неговият съучастник с мотор – крадците тръгнали веднага в неизвестна посока. На този етап не е известно дали собственикът на месарницата ще си търси правата и дали ще подаде жалба в полицията. Местните предполагат, че месарят няма да търси нито крадците, нито пържолите.

Друг крадец от град Прокопиевск в Кемеровска област оставил бележка и снимка на обрания с извинение, че е взел вещите му, пише РИА Новости. Крадецът-рецидивист написал на бележката, че лично ще отиде в полицията и се извинява за това, което е направил.

Той е обрал квартира, като потърпевшият обяснява, че са задигнати няколко опаковки цигари и един моторен трион. Бележката, която оставил крадецът, била отнесени от потърпевшия в полицията. Текстът бил написан на задната страна на снимката. Крадецът споделил, че сам се ненавижда, за това което причинява на собственика на вещите.

Посланието било оставено на масата в апартамента. Въпреки дълбокото извинение обаче, както се е очаквало, разкаялият се крадец изобщо не се е повил в полицията, а дори е извършил и още едно престъпление.

След него вече мъжът е арестуван от полицаите, като се съобщава, че той 26-годишен. Второто престъпление, което е извършил, е кражба на чанта от ръцете на жена.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати