Отврат! Пробутват ни гнилоч вместо свежи ябълки

Гнили ябълки

Да убедиш детето си, че яденето на плодове е полезно, определено не е никак лесна задача. Как обаче да внушиш на малчугана си нещо такова, след като самите магазини ни предлагат продукти, приличаща повече на помия, отколкото на източник на витамини. За поредната гавра с потребители съобщи разтревожена родителка от Пловдив.

Жената е крайно възмутена от окаяното състояние на ябълки, закупени преди броени часове от голяма местна търговска верига. Външно плодовете изглеждали съвсем нормално, но когато майката ги разразяла, с ужас открила каква гнилоч се крие отвътре.

Когато дамата разрязала първата ябълка, явно само тя останала неприятно изненадана от откритото. Когато обаче се оказало, че всички ябълки са негодни за ядене, дори и малчуганите били силно разочаровани.

Хлапетата веднага се сетили за приказката Снежанка и направили аналогия с отровните ябълки на злата вещица. Само че в този случай нещата няма да имат щастлив край като в приказката и никой няма да върне парите на майката, пише изданието TNSBg.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати