Истината! Лимонов сок със сода бикарбонат лекува рак

Истината! Лимонов сок със сода бикарбонат лекува рак

Сода бикарбонат

Содата бикарбонат е открита още през 18 век. Тя е евтина, има я във всеки дом. Намира приложение не само в кулинарията, но е и незаменим помощник за приготвянето на лекарства.

Чаша топло прясно мляко, смесено с 1 чаена лъжичка сода, облекчава кашлицата. За болно гърло се прави гаргара от чай лайка със сода. При хрема с този разтвор се промива носът.

Содата за хляб лекува и аритмия. Разтваря се 1/2 ч.л. сода за хляб с вода и се изпива. Сърцебиенето ще спре, високото кръвно ще се понижи.

Човек трябва да употребява 80 % алкална храна и 20 % кисели храни. За да се запази този баланс в организма, на помощ идва содата с лимоновия сок.

Лимонът е вълшебен плод и в комбинация със содата става еликсир, но хората не се доверяват на тази лечебна напитка от факта, че не им е достатъчно известна.

Ето как се приготвя лимонена вода - съвсем просто е. Изстисква се сокът от един лимон. Смесва се с чаша вода и се добавя голяма щипка сода бикарбонат. Разбърква се, напитката шупва и става като домашна лимонада.

Тази напитка може де се пие през деня. Въпреки че лимонът е кисел, той е алкална храна и спомага да се балансира рh в тялото на човека. Според последните проучвания напитката от лимонов сок и сода убива и раковите клетки, има хиляди пъти по силен ефект от химиотерапията. Оказва влияние и върху кисти и тумори, вътрешни паразити и червеи.

Но всичко това се пази в тайна, защото фармацевтите нямат изгода това да се знае. Всичко е бизнес - повече болни, носят повече печалби.

Лимонов сок

Всеки ден сутрин приготвяйте тази вълшебна напитка от лимонов сок и сода и я приемайте с благодарност и вяра.

Идва лято, навсякъде гъмжи от насекоми и има вероятност да бъдем ухапани от тях. Запомнете, че разтвор на содата успокоява сърбежа и предпазва раните да се замърсяват.

Бъдете здрави и не забравяйте за лимоновия сок със сода!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Янка Горанова
Абсолютно съм съгласна с мнението на Наталия. Заглавието, а и самата статия до някъде са доста подвеждащи. Ако е истина би било много хубаво , но за съжаление не е много за вярване...
1
11
Наталия Петрова
Статията е хубава, но колко е вярна ? Надявам се да не попадна в ситуацията в която медицината е безсилна да ми помогне и да разчитам на подобни методи на самолечение.За болно гърло, кашлица и разни там дребни проблеми който и без никаква намеса отшумяват след 4-5 дни...добре,но рака е сериозно заболяване, не подвеждайте хората попаднали в беда...
4
10