Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Шеф готвачи разкриват тайните на вкусния бекон

Шеф готвачи разкриват тайните на вкусния бекон

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
1462k
2 от 4 Снимки

Майкъл Саймън: Във фризера


Шеф Майкъл Саймън има своя изпитана оригинална рецепта за приготвяне на домашен бекон. Той използва шарено месо от свински гърди заедно с кожата. Поръсва ги обилно с подправки, натиска за да залепнат те добре и слага във фризера за 10 дни. След като мине това време беконът вече е готов - режете на ленти и приготвяте по собствен вкус заедно с различни ястия. Чакането е малко неприятно, но ако веднъж опитате ще разберете, че си заслужава.

Ако и вие сте от мнозината, които смятат че беконът е едно от най-големите кулинарни съкровища, със сигурност днешната статия ще ви хареса и ще научите някои хитрини как да разнообразите приготвянето му. Не бива да се ограничавате единствено до препържването му на тиган или запичането му на фурна. Има много по-интересни и вкусни методи за обработка на бекона.

В галерията горе вижте съветите на известни шефове и открийте своя идеален закон за незабравима и неустоима закуска.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати