Тибетската рецепта-чудо чисти плаките от кръвоносните съдове за нула време

Тибетската рецепта-чудо чисти плаките от кръвоносните съдове за нула време

Тибетски рецепти

Основната причина за заболяванията на сърдечносъдовата система са холестеролните плаки, които се появяват по стените на кръвоносните съдове. Те ги свиват и това стеснение пречи на нормалния приток на кръв.

Всички знаем че именно кръвта снабдява организма с кислород, както и с всички важни за функционирането ни вещества. Ако тази организирана система се наруши, се влошава кръвоснабдяването на важни вътрешни органи, които могат да доведат до различни, а понякога и много тежки заболявания.

За да поддържате нормалната дейност на кръвоносната система, ще ви е нужна следната рецепта:

семена копър – 1 ч.ч.

корен валериан – 2 с.л. смлян

биомед – 2 с.л.

вряла вода – 2 литра

Плаки

Смесете семената от копър с корена валериан и ги залейте с 2 литра вряла вода. Когато водата падне под 40 градуса топлина, добавете меда и разбъркайте добре, покрийте съда и оставете така да се запари и престои през деня. Приемайте по 1 с.л. половин час преди всяко хранене.

Рецепта за младост от Тибет

Жълт кантарион

Тибетската рецепта за младост е билков чай, който лесно се приготвя и не изисква много разходи, но ефектът от използването му ще трае дълго време.

За Тибетския билков чай ще са ви нужни различни билки:

жълт кантарион – 100 г

лайка – 100 г

безсмъртниче – 100 г

брезова кора – 100 г

Всички тези билки внимателно се смилат и се съхраняват в плътно затворен стъклен съд.

Всяка вечер заливайте 1 с.л. от тази смес с половин литър вряла вода, след като се охлади, налейте в термос чая, като го прецедите. Изпийте 1 чаша вечер преди лягане от чая с разтворен 1 с.л. мед в него, а останалото количество изпийте сутрин 20 минути преди хранене отново с 1 с.л. мед.

Кора от бреза

Приемайте всеки ден, докато количеството сухи билки се изчерпа. След края на курса тялото ви ще е пречистено от мазнини и варовикови плаки и токсини, с което се подобрява цялостната обмяна на веществата.

Кръвоносните съдове ще станат еластични и по този начин ще предотвратите много сърдечни заболявания, а спира и световъртежът, шумът в ушите изчезва, нормализира работата на всички органи, пречиства организма като цяло.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати