Рецепти на пророчицата Ванга, които наистина работят ефективно!

1 от 3 Снимки

1. Лечение на бронхит


За лечение на бронхит при възрастни е ще са необходими 3 листа от растението майка и мащеха и 0.5 литра краве мляко. Сварявате билката в млякото на бульон, прецежда се и се излива в малко свинска мас. Препоръчително е да се приема вечер преди лягане по една кафена чаша до пълното възстановяване.

Болният от бронхит е препоръчително да консумира ежедневно (докато болестта се оттегли) червен сладък лук. На почистения от люспите лук се прави малък канал, в който се поставя 1 с.л. захар. Този зеленчук е цяр за белодробни болести.

Едва ли има човек, който да не е чувал за световноизвестната пророчица Ванга. Освен ясновидка тя е била и много добър лечител и има много рецепти и методи за изцеление, разработени лично от нея. Най-важните принципи на лечителката са:

- При приготвянето на отвари и тинктури – не е важно толкова каква е дозировката им, а мястото, където е расла билката;

- Според нейните убеждения най-голям лечебен ефект имат билките, които растат на мястото, където пребивава болният човек.

В галерията горе може да научите няколко наистина ефективни рецепти от Ванга, които ще ви помогнат да се отървете от различни болестни състояния.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати