Пий всеки ден преварена вода! Виж какво ще направи с тялото ти

Преварена вода
Електронна везна тип кана-30%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Електронна везна тип кана
46.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Водата е основа на живота. Никога не трябва да се лишаваме от нея, замествайки я с други напитки, колкото и здравословни да са (според етикетите им). Ежедневно трябва да пием минимум по два литра от прозрачната течност, за да сме здрави, слаби и в кондиция.

Във водата, която пием от чешмите, обаче често има наличие на редица съставки, които не са препоръчителни. Става дума за хлор, тежки метали и дори вредни бактерии. Също така продължителният прием на минерална вода може да не е толкова здравословно решение, колкото се опитват да ни убедят рекламите.

От друга страна, преварената вода спестява всички тези неприятности, като можем да я пием ежедневно, колкото искаме, без да се притесняваме от странични ефекти.

Във водата, която е варена едва пет минути, няма тежки метали или други вредни съединения, които след продължителен прием се натрупват в организма и причиняват редица здравословни проблеми.

Красива кожа

Пиенето всяка сутрин на една чаша топла вода пречиства кожата и се препоръчва на хората с проблематична кожа като суха или акне. Топлата вода отпуска мускулите и се препоръчва да се пие като отлично средство за облекчаване на менструалните болки.

Преварената вода е полезна и за стомаха. При храносмилателни проблеми пийте сутрин тридесет минути преди закуска на гладно и тридесет минути, след като хапнете първото си ястие за деня по една чаша хладка вода. Това ще облекчи работата на стомаха ви, ще премахне подуването и ще предотврати образуването на газове.

Варената поне пет минути вода може да ви помогне и срещу инфекции на пикочния канал, като активизира по-лесното изхвърляне на вредните бактерии от организма. Също така тя помага и за намаляването на киселините в стомаха. Редовното пиене на топла вода помага циркулацията и изпотяването и изхвърля токсините от тялото, което улеснява работата на бъбреците.

Вода

Не на последно място, преварената вода ще ви помогне да отслабнете. Чаша хладка вода час след закуска ще ускори вашия метаболизъм и ще помогне за по-бързото изгаряне на калории. Редовното консумиране на топла вода помага при астма и хълцане, а отделно от това дава допълнителни сили при настинка и кашлица.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати