Това е класацията на 15-те най-вредни храни в България!

1 от 15 Снимки

1. Кренвирши


Известна истина е, че у нас не се предлагат кренвирши от месо. Основно присъстват най-гнусните животински отпадъци като:
- смлени млечни органи
- мазнини
- соя
- сланина
- остатъци от пера на птици
- кости
- вода
Месото, което се влага, е само около 20 %. Същото важи и за всички малотрайни колбаси с цена под 10 лв./кг. Не може да не се отбележи и изкуствените оцветители, многото консерванти, сгъстители. Определено може да се приравнят към таблица за най-вредни храни.
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня
20.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

В последните години на нашия век и предходния както се развива в техническо отношение промишлеността, така се развива и хранително-вкусовата индустрия. Но дали е в правилна посока - въпросът остава по-скоро отворен?

В тази статия може да видите 15-те най-опасни и най-разпространени вредни храни за нашето здраве /разгледай галерията/. Ако се направи малко усилие от наша страна да не участват в менюто ни за около 1 месец, ще се постигне видим здравословен ефект в кондицията и масата на тялото ни.

Навярно ще се изненадате, че сред най-вредните такива продукти попада и зехтинът. Този уважаван, любим, полезен хранителен продукт, известен със своите здравословни качества, трябва да се употребява основно за салати, ако не е посочено друго на етикета.

Има два вида зехтин - такъв за готвене и салатен. Салатният зехтин, ако се употребява при високи температури, отделя канцерогенни вещества, вредни за нашето тяло. Така че не гответе със зехтин екстра върджин.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 1
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ivaylo Angelov
Ivaylo Angelov
23.02.2019 10:12
неможе да се отрече, че има верни неща в статията, но да много малко, пренебрежимо малко, женичката, явно незнае как се приготвят някои нещо и си пише алабализми
5
2
niki
niki
20.02.2018 19:23
Глупости. Особено за маста, която съдържа незаменими аминокиселини и е по-здравословна от олиото.
43
7