Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гуанабана в България
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чудните ползи от гуанабанаДо този момент специалисти са проучили 12 различни вида рак и се оказва, че гуанабана има положителен ефект върху всички тях....
Какво представлява плодът гуанабана?
За съжаление в България все още плодът не е достатъчно разпространен, но различни части от растението могат да бъдат открити в биомагазините....
Кои са ядливите дървесни гъби в България?
Една трета от територията на България е заета от планини, така че съвсем резонно диворастящите гъби да едно от природните богатства на страната ни...
Защо колбасите в България са пълни с Е-та?
Фосфати (E-339-341) в колбасите
Използването на фосфати в храните вече е забранено от няколко години в Европейския, включително и в България....
Пчеларството в България пред изчезване
Приблизително 15 тона пчелен мед се изнасят всяка година от България, като тенденцията върви към увеличаване на количеството на изнасяния мед....
Видовете ядливи гъби в България
Ще се спрем по-подробно на ядливите гъби в България.
Ядливи гъби
Необходимо е да дефинираме понятието ядлива гъба....
Пилешкото месо в България е чисто
Птичето месо в България е напълно чисто. Нито един от тестовете не е регистрирал наличие на фипронил....
Шарената сол - вкусната традиция на България
Веселби, свързани с апетитната подправка, има и във Видин, Своге, Кула, Бургас и на много още други места в България....
Крем карамелът - от Франция до България
Откриването на продукта карамел се счита за едно от епохалните събития, белязали развитието на световната кухня. Тази разтопена и леко прегоряла...
Качамакът в различните краища на България
В България се налага през XVIII век, поради бързото му приготвяне....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: