Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гуанабана в България
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


За съжаление в България все още плодът не е достатъчно разпространен, но различни части от растението могат да бъдат открити в биомагазините....

Една трета от територията на България е заета от планини, така че съвсем резонно диворастящите гъби да едно от природните богатства на страната ни...

Фосфати (E-339-341) в колбасите
Използването на фосфати в храните вече е забранено от няколко години в Европейския, включително и в България....

Ще се спрем по-подробно на ядливите гъби в България.
Ядливи гъби
Необходимо е да дефинираме понятието ядлива гъба....

Приблизително 15 тона пчелен мед се изнасят всяка година от България, като тенденцията върви към увеличаване на количеството на изнасяния мед....

Откриването на продукта карамел се счита за едно от епохалните събития, белязали развитието на световната кухня. Тази разтопена и леко прегоряла...

Веселби, свързани с апетитната подправка, има и във Видин, Своге, Кула, Бургас и на много още други места в България....

Птичето месо в България е напълно чисто. Нито един от тестовете не е регистрирал наличие на фипронил....

В България се налага през XVIII век, поради бързото му приготвяне....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: