Специалистите съветват: Не купувайте тези храни

1 от 6 Снимки

Кокосово масло


Кокосово масло се добавя към всичко - от глазури до печени зеленчуци и това се консумира в рамките на деня. Да не забравяме, че това е наситена мазнина и трябва да се използват не повече от две супени лъжици на ден.
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня-25%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня
20.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

Ако Ви е грижа за това какво ядете, вероятно сте прочели много иформация от различни източници, където Ви предупреждават за някои здравословни храни, които всъщност не са толкова здравословни.

Обикновено те съдържат повече мазнини и захар, отколкото бихте могли да си представите. Някои видове кисело мляко съдържат толкова захар, колкото сладоледа, а в купа зърнена закуска може да има около 600 калории.

Въпреки това, има много други храни, които специалистите по хранене ни казват, че също трябва да избягваме. Буквално всяка седмица научаваме за някоя нова суперхрана. Но ако звучи твърде добре, за да е истина, вероятно е така.

Всяка храна е полезна в умерени количества, но твърде много от всичко, дори и здравословни храни като кейл и моркови - това не е добре за нашите тела.

Според специалистите по хранене тези 6 храни въобще не си заслужават парите и не бива да се купуват. Вижте кои са те в горната ни галерия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати