gotvach.bg»Статии»Диети»Отслабване чрез самохипноза

Отслабване чрез самохипноза

Отслабване чрез самохипноза

Волята е от ключово значение за намаляване на теглото. Вашата воля може да прави чудеса чрез самохипноза. Самохипнозата е взаимодействието между ума и тялото.

Да инструктираме нашия ум да направи някакви неща е науката на хипнозата. Хипноза включва хипнотизатора и вие самите. Самохипнозата е акт, където вие сам сте си хипнотизатор. Това премахва зависимостта ви от някой друг за бързо намаляне на теглото. Самохипнозата е като програмиране на вашия ум да прави нещата, които искате. Самохипнозата за намаляване на теглото не е магия. Вие няма да изгубите тегло само като ви хипнотизират. Вие ще трябва да установите контрол върху апетита и да правите ежедневно упражнения. Не забравяйте, че не трябва да умирате от глад. Старите навици се премахват трудно. Но те могат да бъдат променени, ако сме готови да го направим. Самохипнозата е самопомощ да се отървем от натрупаните мазнини. Това съвсем не е бърз процес, така че резултатите не са незабавни. Ако имате вяра, само тогава можете да постигнете успех. Мислете, че сте слаби и един ден ще бъдете слаби! Хипнотизирането ви помага да имате контрол върху вашата диета и да отивате да се упражнявате всеки ден. Нямате нужда от катастрофални диети и невероятно скъпи съоръжения за вашите упражнения.

Стъпки за oтслабване чрез самохипноза

Самохипнозата трябва да се извършва редовно, като отделяте по 15-20 минути всеки ден.

Стъпка 1: Легнете по гръб и затворете очите си. Отпуснете вашето тяло.

Стъпка 2: Не заспивайте! Будността е ключът към самохипнозата. Вдишайте дълбоко 3-4 пъти.

Стъпка 3: Отпуснете всичките части на тялото ви една по една. Започнете от ходилата или от главата. Отпуснете всяка една страна.

Стъпка 4: Нагласете часовника на тялото си на толкова минути, колкото искате да бъдете хипнотизирани.

Отслабване чрез самохипноза

Стъпка 5: Сега настройте себе си. Някои от внушенията са: Няма да преяждам, харесвам пресни плодове и зеленчуци, ще започна да се упражнявам редовно, няма да ям мазни храни, ще намаля много скоро теглото си. Не трябва да се задават повече от 10 команди наведнъж.

Стъпка 6: Легнете за 5 минути, като поемате дълбоко въздух и след това спрете упражняването.

Насоки за нещата, които трябва да следвате

- Приемете реалността, че сте с наднормено тегло.

- Заемете се с дейности, които ви се отдават

- Следвайте вашата диета и се упражнявайте ежедневно.

- Бъдете наясно какво и колко ядете.

- Правете сесиите на самохипноза на редовни интервали.

- Чувствайте се слаби и ще изглеждате така.

- Мотивирайте се да загубите от теглото си.

- Бъдете търпеливи относно загубата на тегло.

Въпреки, че загубата на тегло е трудно начинание, самохипнозата помага да се постигнат поставените цели. Умът ви притежава голяма сила, за да направите нещата както искате. Но трябва да имате положително отношение и да вярвате в себе си. Тази увереност ще ви помогне да отслабвате. Но ако не вярвате в самохипнозата и все още я практикувате, най-вероятно няма да забележите никакъв резултат. Самохипнозата за намаляване на теглото е начин на обучение на тялото ви да се храни здравословно и да тренирате редовно. Нямате нужда от скъпи лекарства и операции. Тя е ефективен начин да остане във форма.

Създайте си положително мислене и нагласа и вашето съзнание ще ви помогне да свалите от теглото си. Търпението е ключът към успеха. Запомнете, че хипнозата не е паранормално явление!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати