Диетата на върколака или как да свалим бързо килограми

Диетата на върколака или как да свалим бързо килограми

Диета на върколака

Когато чуете думата върколак, веднага се сещате за кръвожадното същество, което е човек през деня, а през нощта мистериозно се трансформира чрез силата на пълнолунието във вълк. В зависимост от възрастта ви, може би се сещате и за актьорите от Здрач, където всички върколаци са с добър външен вид, стройни, мускулести тела и много, много коса.

Макар че и двете асоциации са верни, те не са предмет на тази статия. В последните години много представители на елита на Холивуд, сред които Мадона и Деми Мур, ползват т. нар. диета на върколака, за да се освободят от излишните килограми. Диетата ориентира храненето по лунния календар, а тези, които я ползват, губят от 2 до 6 килограма за един ден. Заинтригувани ли сте?

Тук са пет съвета и информация за причините, поради които трябва да изпробвате диетата на върколака.

1. Не е нужно да действате или да се храните като върколак.

Няма нужда да преследвате жива плячка, да ядете сурово месо или да правите спринтове в гората. Всичко, което трябва да направите, е по време на пълнолуние и новолуние да пиете само вода или сок в продължение на 24 часа.

Фази на луната

2. Трябва да изравните вашите хранителни навици с цикъла на всяка фаза на луната

Ако решите да спазвате диетата на върколака, вие ще трябва да изравните вашите хранителни навици с цикъла на всяка фаза на луната. Това ще ви помогне да загубите възможно най-бързо излишното тегло. Ако решите да следвате тази диета, ще трябва да си закупите Лунен календар или ако имате iPhone или Android, можете да изтеглите приложението Luna Solaria.

3. Луната има сериозно въздействие, когато става въпрос за тази диета.

Луната въздейства върху водния баланс на тялото ни по същия начин, както и на морските приливи. Човешкото тяло се състои от 60 процента вода. Когато Луната навлезе във фазите новолуние и пълнолуние, гравитационното ѝ притегляне се съчетава със Слънцето. Тогава лунното притегляне и влияние е най-силно. Това продължава 24 часа.

Фреш

Спазваме ли диетата, гладуването позволява такова мощно очистване на организма, каквото не е възможно при нито една друга диета или детокс-програма. Известно е и това, че Луната въздейства върху настроението и правилно подбраните моменти на гладуване могат да намалят интензивността на стомашните спазми.

4. Без изкуствени захари.

Пийте толкова вода, колкото е възможно, за да получите най-добри резултати, но ако не можете да понесете само вкуса на водата, позволено е да пиете и натурален сок, стига в него да няма изкуствени захари. Ако предпочитате чай – няма проблем, но само ако го подсладите с натурален пчелен мед.

5. Има две версии на тази диета - основна и разширена

Основната версия на диетата на върколака представлява 24-часов пост по време на пълнолуние или новолуние с консумация единствено на сок или вода.

Разширената версия обхваща всички фази на Луната. За разлика от основната версия, при разширената трябва да си налагате 24-часов пост при всяка нова фаза на лунната.

Диетата на върколака изглежда достатъчно проста, че да я опитате. Изпробвалите я отчитат невероятни резултати. Само не забравяйте да си набавите необходимите продукти и да проследявате внимателно фазите на Луната, за да получите най-добри резултати.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати