Отслабване с Джинджифилова вода - минус 3 кг за 4 дни!

Джинджифилова вода

Ако имате 2-3 излишни килограми, от които искате да се отървете без особени усилия, то вие спокойно можете да опитате силата на Джинджифиловата вода.

Това, което ще ви трябва за вашата кана с чудотворна вода, е корен пресен джинджифил, 2 литра вода, 1 лимон, 1 краставица и 12 листа мента.

Краставицата и лимона се режат на кръгчета, джинджифилът се рендосва на едро и заедно с останалите съставки се сипват в голяма кана или бутилка и се оставят поне за една нощ в хладилника.

На сутринта, след като всички съставки са пуснали соковете си, вашият нов приятел в борбата с килограмите ще ви чака готов за консумиране.

Джинджифиловата вода се пие след всяко хранене в продължение на 4 дни, като количеството е една чаена чаша.

Ако спазвате правилото и не пропускате да изпиете чашата, след като приключите с храната си, ще усетите резултат още на втория ден.

Отслабване

Постарайте да комбинирате употребата на Джинджифиловата вода с блюда, които са по-нискокалорични от тези, които обичайно консумирате, и резултатите в края на четвъртия ден ще са още по-задоволителни.

При хора, опитали съчетанието от диетично хранене и джинджифилова вода, се наблюдава разлика от -3 кг за 4 дни.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Лидия Наумова
Във всички диетични режими за хранене водата се пие половин час преди самото хранене и не се препоръчва пиене на течности по време и след хранене.
4
0
Потребител#180992
Вече една седмица без захар, бял хляб и мазни меса, за сметка на много сурови зеленчуци, джинджифиловата вода и леки упражнения за коремче и бедра. Чувствам се чудесно и минус 2 кг
20
2