Революционно! Диетата на шведките сваля килограмите без глад

Диета на шведките

С наближаването на лятото всяка дама започва трескаво да търси сполучлив режим, с който да влезе във форма. Няма нищо по-лесно от това с революционната диета на шведките.

Уникалният режим налага да забравите за калориите и определените часове, в които се храните. Правилата са железни, но не и трудни за спазване. Режимът налага намаляване на въглехидратите до минимум, за сметка на мазнините и протеините. Приемате храните по всяко време, без да се съобразявате с часа и количеството.

Шведската диета дели разрешените хранителни продукти на няколко основни групи. Те са както следва:

- Всички видове месо;

- Всички видове риби и рибни продукти;

- Яйца, приготвени по всички начини;

- Зеленчуци, които растат над земята - зеле, броколи, маслини, домати, спанак, гъби, маруля, авокадо, чушки;

Месо със зеленчуци

- Млечни продукти с висок процент мазнини - кисело мляко, масло, сметана, извара, сирене;

- Ядки - слънчоглед, ядки, тиквени семки, бадеми, лешници, кашу, бразилски орехи.

Всички тези продукти могат да се консумират в рамките на режима по указаната по-долу схема.

Освен посочените продукти от време на време може да ги редувате със зеленчуци като цвекло, моркови, ряпа и целина. От плодовете е достатъчен по един дневно вместо десерт. Препоръчителни са малините - до 250 г. Освен това 2 пъти седмично може да се глезите с шоколад със съдържание над 70 % какао.

Спиране на хляба

Абсолютно забранени в диетата на шведките са захарта, газираните напитки, тестените изделия, сладкишите, сладоледът, мюслите, всички видове изкуствени подсладители, маргаринът, рафинираните масла, всички зърнени култури и нишесте - хляб, ориз, макаронени изделия, картофи, чипс, каши, както и алкохолът, най-вече бирата.

Схемата на диетата е проста – похапвате на воля позволените храни и изключвате от менюто забранените. Така скоростно ще отслабнете, и то без никакъв глад и лишения.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати