Кисело зелеКисело зеле
07 Януари
1
Rosi Stoyanova
Киселото зеле представлява хранителен продукт, който се получава чрез ферментация на суровото зеле в специално приготвена саламура под въздействието на млечнокисели бактерии....
Как се приготвя кисело зеле в бидонКак се приготвя кисело зеле в бидон
22 Дек.
15
Нина Норд
Лесно може да направите кисело зеле, като използвате и моркови за допълнителен вкус....
Шукрут - елзаското кисело зелеШукрут - елзаското кисело зеле
16 Януари
Petya Keranova
Това не пречи да се поднесе с домашно червено винце, подобно на родното свинско с кисело зеле. След порция шукрут няма да останете гладни, и то за дълго....
Диета с кисело зелеДиета с кисело зеле, 3 крехки листа от киселото зеле, нарязани на дребно и едно яйце Вечеря: Супа от кисело зеле с магданоз и кимион Диета с кисело зеле помага на организма да изхвърли токсините....
Зимна диета с кисело зелеЗимна диета с кисело зеле
18 Ноем.
1
Антония Р.
, 100 грама задушено кисело зеле, 1 чаша чай без захар....
Как се прави кисело зелеКак се прави кисело зеле
09 Ноем.
15
Admin
Приготвянето на кисело зеле в домашни условия е лесно, но все пак трябва да се вземат предвид някои „тънкости“....
Тънкости при готвенето на зелеТънкости при готвенето на зеле
03 Април
2
Rosi Stoyanova
Здравият организъм смила сурово зеле за 3-4 часа, а киселото зеле само за 2 часа. Когато започнете да приготвяте зелето първото нещо, което трябва да направите е да отстраните външните листа....
Тънкости при приготвяне на спанакТънкости при приготвяне на спанак
23 Април
4
Admin
От коренчетата на спанака обикновено се приготвя салата....
Тънкости при приготвяне на сушиТънкости при приготвяне на суши
17 Април
1
Жана Г.
Вкусно и апетитно суши можете да приготвите и в домашни условия....
Тънкости при приготвяне на пържолиТънкости при приготвяне на пържоли
11 Септ.
23
Нина Норд
Приготвянето на вкусни пържоли е цяло изкуство. За да се получат крехки, топящи се в устата пържолки, трябва да сте наясно с изкуството на приготвянето им....
Тънкости при приготвяне на щраусовото месоТънкости при приготвяне на щраусовото месоПланирали сте деня; набелязали сте вида месо; избрали сте и начина на приготвянето му. Остава ви да запомните няколко тънкости при приготвяне на щраусовото месо - по дейностите в процеса на същинското готвене....
Хитринки при приготвянето на месоХитринки при приготвянето на месоВсяка домакиня трябва да знае, че приготвянето на месо е по-лесно, ако се знаят някои тънкости. Така например мазното свинско се използва за пушени деликатеси, а мазното говеждо – за бьоф строганов....
Сезонът на киселото зелеСезонът на киселото зелеТа за гозбите с кисело зеле – можете да приготвите много хубави сармички, в които трябва да има поне малко сланина, защото иначе са сухи и никак няма да ви се харесат....
Тънкости при приготвянето на скараТънкости при приготвянето на скараАко все пак още не сте се занимавали с печенето на месо на скара е добре да знаете някои тънкости: - Когато работите с истинско барбекю, а не на електрическа скара, се подсигурете с качествени дърва....
Тънкости при приготвянето на кефалТънкости при приготвянето на кефалКефалът е крехка риба, която се приготвя сравнително бързо и не й е необходима дълга термична обработка. Неприятната част идва от това, че има за чистене люспи....