Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Захар ДемерараЗахар Демерара
14 Януари
Една от разновидностите е кафявата нерафинирана захар Демерара. От какво и как се произвежда кафявата захар Демерара? Захарта Демерара се произвежда от тръстика....
Разликите между кафява захар Демерара, Турбинадо и МусковадоРазликите между кафява захар Демерара, Турбинадо и Мусковадо
09 Януари
Това са Демерара, Турбинадо и Мусковадо. Демерара представлява светлокафява захар с едри и златисти кристали. Те са леко слепени от меласата....
Салата с паста ДеметраСалата с паста Деметра
10 Септ.
Разварявам пастата една идея повече от препоръчаното, като заедно с нея се варят морковите на тънки кръгчета и картофът също на тънки формички. Не мия пастата и внимавам изхвърленото количество течност да е по-малко /...
ЗахарЗахар
21 Септ.
1
Демерара - представлява нерафинирана кафява захар, чийто цвят варира от светлокафяво до червеникав. Има специфичен вкус, хрупкава е и леко лепкава....
Захар ПанелаЗахар Панела
14 Януари
Производство на захар Панела Както всяка тръстикова захар, Панела е твърда форма на захароза, получена чрез кипене и изпаряване на сок от захарна тръстика....
Кокосова ЗахарКокосова Захар
03 Февр.
Кокосовата захар може да приеме формата на: - захарна паста; - пудра захар; - обикновени захарни гранули; - блокчета захар....
Кафява ЗахарКафява Захар
19 Юли
1
Захар Демерара – представлява светлокафява захар с едри и златисти кристали, които са леко слепени от меласата. За получаването на Демерара тръстиката се смила и сокът, получен от първата преса, се сгъстява....
Пудра ЗахарПудра Захар
21 Април
Пудрата захар притежава всички качества, предимства, недостатъци и свойства на бялата кристална захар, която се получава от захарно цвекло или захарна тръстика....
Палмова захарПалмова захар
02 Септ.
Готвене с палмова захар Палмовата захар определено е отличен заместител на захарта и по нищо не ѝ отстъпва....
Захар ТурбинадоЗахар Турбинадо
07 Януари
Подобно на технологията на друг вид - захар Демерара, се изпарява част от водния състав, за да има определена кристализация, получават се светлокафяви захарни кристали. След това в центруфуга се смилат кристалите....
Кастер захарКастер захар
30 Септ.
Кастер захарта или Рицинова захар е много фина гранулирана захар, нещо средно между обикновената и пудрата захар....
Тръстикова захар: Здравословна алтернатива на бялата захарТръстикова захар: Здравословна алтернатива на бялата захар
22 Януари
- Ако все пак не можете да откажете захарта, използвайте тръстикова захар за алтернатива на бяла захар....
Меденки без захарМеденки без захар
27 Август
Вашите меденки без захар са готови....
Понички със захарПонички със захар
03 Септ.
Накрая ги поръсваме с пудра захар....
Най-здравословната захарНай-здравословната захар
08 Януари
3
Иска Ви се да си хапвате често сладко, без да пълнеете или да вредите на здравето си? Точно така! Всичко, от което се нуждаете, е фурми! Задължително обезкостете предварително, после стават толкова корави, че е невъзможно...
Гофрети без захарГофрети без захар
08 Януари
Гарнирайте вашите гофрети без захар с продуктите, които желаете....
Гевречета със захарГевречета със захар
27 Ноем.
Поръсваме с кристална захар и печем в предварително нагрята на 180 градуса фурна до златисто....
Бонбони без захарБонбони без захар
11 Юли
Да ви е сладко с тези бонбони без захар....
Макарони със захарМакарони със захар
31 Януари
2
Добавя се маслото и захарта. Разбърква се добре. Захлупват се за 10 минути. След това пак се разбъркват. Поднасят се топли....
Звездички със захарЗвездички със захар
12 Май
Вкусни са както със захар, така и със сирене!...
Брауни без захарБрауни без захар
11 Март
1
Да Ви е сладко с моето брауни без захар!...
Козунак без захарКозунак без захар
29 Април
1
Този козунак без захар ще ви стане от любимите сладкиши със стевия....
Сладолед без захарСладолед без захар
11 Август
Имате перфектния сладолед без захар за малки и големи....
Погача със захарПогача със захар
01 Януари
Погачата със захар е готова....
Крем горена захарКрем горена захар
11 Дек.
Слагаме 3 чаени лъжички захар да се карамелизират. В готовия карамел слагаме 200 мл. прясно мляко. След като заври добавяме нишестето разбъркано с останалото мляко. Добавяме и останалата захар....