Съвети при приготвянето на домашен кашкавалСъвети при приготвянето на домашен кашкавал
24 Януари
Аника Войт
Ето някои полезни съвети при приготвянето на домашен кашкавал, които ще улеснят работата ви. За целта, която сте си поставили, ще ви е необходимо прясно мляко....
Съвети за приготвянето на перфектния домашен кремСъвети за приготвянето на перфектния домашен кремИма и друг лесен начин да получите перфектния домашен крем, но направен от вас. Истински, не от пакетче....
Съвети за приготвяне на домашен сладоледСъвети за приготвяне на домашен сладоледПри приготвянето на домашен сладолед трябва да се следват някои основни правила....
Полезни съвети при приготвянето на рибаПолезни съвети при приготвянето на рибаРибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм. Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
Съвети за приготвянето на рибаСъвети за приготвянето на рибаЕдин от най-добрите методи за приготвянето на риба е на пара. Ако нямате уред за готвене на пара, можете да използвате за целта дълбока тенджера, гевгир и фолио....
Съвети при приготвянето на мусакаСъвети при приготвянето на мусакаВ следващите редове вижте полезни съвети при приготвянето на мусака: 1. Всички зеленчуци, които се използват, трябва да са свежи и узрели, тъй като само тогава те ще се получат сочни и меки. 2....
Съвети при приготвянето на яребициСъвети при приготвянето на яребициНа вашето внимание представяме една изпитана рецепта за приготвяне на яребица....
Съвети при приготвянето на фазанСъвети при приготвянето на фазанМесото на фазана е много полезно за здравето, тъй като съдържа малко мазнини и поради това се смята за диетичен продукт. В състава му влизат много полезни витамини - B5, B6 и B12, а също така желязо, цинк, мед и...
Съвети при приготвянето на сьомгаСъвети при приготвянето на сьомгаЕто защо тук ще ви предложим няколко съвета относно приготвянето на сьомга, за да бъде тя не само здравословна храна, но и вкусна. 1....
Съвети при приготвянето на сланинаСъвети при приготвянето на сланинаСлед като е готова, домашно приготвената сланина се оставя да изстине. Увийте в подходяща опаковка и съхранявайте в хладилник или фризер....
Съвети при приготвянето на ФрикасеСъвети при приготвянето на ФрикасеДалеч не всички домакини знаят какво е Фрикасе и как правилно да го приготвят. В действителност това е френско ястие, което представлява рагу от месо с бял сос. Като правило се прави с пилешко, телешко или заешко...
Съвети при приготвянето на заешкоСъвети при приготвянето на заешкоПредлагаме на вниманието ви 5 полезни съвета при приготвянето на заешко месо: 1. Заешкото месо е подходящо за приготвяне на всякакви ястия - супи, предястия, основни ястия и т.н....
Съвети за приготвянето на козунациСъвети за приготвянето на козунациТънкостите при приготвяне на обредни сладки хлябове - козунаци Приготвянето на козунак не е лесна работа. Нужно е да се съблюдават редица изисквания, както и майсторство, постигнато след дългогодишен опит....
Да си направим домашно крема сиренеДа си направим домашно крема сиренеА ето и как да си го приготвите: Домашно крема сирене Необходими продукти: 3 литра прясно мляко, 3 ч.л. сол, 3 с.л. кисело мляко, 15 капки мая за сирене Начин на приготвяне: Млякото се сварява и се оставя да се...
Как се съхранява домашно сирене?Как се съхранява домашно сирене?
23 Февр.
Vannq88
За съхранението на домашното сирене е много важно да се използва саламурата майка, която е отделена от сиренето, след като е узряло....