Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фритата ала Гордън РамзиПрехвърлете тигана с фритатата в загрята фурна на 180 градуса за няколко минути до разтапяне на кашкавала.
Фритатата ала Гордън Рамзи е много вкусна.
Бележки: Рецептата е адаптирана от предаване на Гордън Рамзи....
27 Април
2
Панираното пиле на Гордън РамзиГответе месото за около 25 минути, като периодично го обръщате до златисто кафяв загар. Извадете от мазнината и отцедете върху кухненска хартия.
Бележка: Рецептата е адаптирана от кулинарно предаване на Гордън Рамзи....
15 Август
3
Любимото свинско Уелингтън на Гордън РамзиОпитайте още днес Любимото свинско Уелингтън на Гордън Рамзи!...
25 Март
Бъркани яйца а ла Гордън РамзиВ тефлонов тиган на слаба температура поставете 2 с.л. краве масло, добавете яйцата и непрекъснато бъркайте с шпатула.
Когато яйцата започнат да се сгъстяват, тиганът се маха от котлона , но продължете с бъркането. След...
11 Януари
1
Гордън Рамзи приема веганствотоТелевизионният готвач Гордън Рамзи планира да приеме безмесната идеология.
51-годишният Рамзи изненада своите фенове като обяви, че планира да стане веган....
23 Април
Великите готвачи: Гордън РамзиГордън Рамзи е прекарал почти целия си живот в Англия, въпреки че е роден в Глазгоу, Шотландия....
25 Януари
Тайните на Гордън Рамзи за перфектна палачинкаБританският кулинарен експерт Гордън Рамзи споделя неговите тайни за перфектната палачинкова смес. Той казва, че е препоръчително сместа да се забърква с блендер, за да стане тя по-въздушна....
27 Окт.
Марудници по родопски от кухнята на БениСервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....
23 Март
Гордън Рамзи разкри мръсната тайна на луксозните ресторантиШеф Гордън Рамзи неведнъж е откривал следи от кокаин в тоалетните на повечето от неговите заведения, които към този момент са 31 на брой в цял свят....
13 Окт.
Бъркат ли се наистина бърканите яйца? Гордън Рамзи отговаряПравилното приготвяне на бъркани яйца по съвет на готвача Гордън Рамзи
Рецептата трябва да се изпълнява по следния начин: яйцата се чукват направо в тигана и тогава им се добавя маслото. После се слагат на котлона....
01 Юни
Лазаня от А до ЯЗа Доматения Сос:
домати - 2 кг
босилек
Почистете доматите и ги разрежете на две. Премахнете семките отвътре с помощта на лъжица. Поставете ги в тенджера на слаб огън да врят. След като кипнат ги покрийте с капак. След...
16 Януари
Какво да готвим на първа среща според кулинарния гуру Гордън РамзиКулинарният гуру Гордън Рамзи наскоро публикува в новата си книга няколко изключително полезни съвета за това какво да сготвите за вечеря на първата си среща....
22 Януари
Гордън Рамзи каза кои ястия всички трябва да можем да готвимЗадушени ястия
Гордан Рамзи казва и че всеки би трябвало да се научи да приготвя задушено ястие като например ребра....
29 Окт.
Пиле Гордън блюПече се 30-35 мин., или до омекване на месото, като от време на врем се обръща. Сервира се с резенчета лимон....
31 Януари
Случаят Гордън КупърПрез 1978 год. пред ООН, Гордън Купър заявил: \"Болшинството от астронавтите отказват да признаятза НЛО, но аз съм убеден в това че нашата планета се посещава от същества от космоса....
11 Юни
1
Яйцето - от кухнята до леглотоЕгипетски и китайски летописи показват, че още през 1400 година птиците са снасяли яйца за храна на хората, а използването им в кухнята са описали гръцки и римски писатели....
28 Април
Нежни лакти с продукти от кухнятаТака с помощта на продукти от кухнята може да имате гладки и нежни лакти....
07 Януари
В какъв цвят да е кухнята?Наситени топли цветове за кухня
Наситените топли цветове са също подходящ вариант цвят на кухнята, тъй като придават уют. Те могат да добавят енергия и жизненост в кухнята....
08 Януари
Италианската кухня от А до ЯИталианската кухня, която всеки свързва с пица и всякакъв вид паста, съвсем не се изчерпва само с това. Всъщност италианците похапват и много антипасти, което е всичко останало, което не включва пастата....
10 Окт.
Шведската кухня от А до ЯКонсервирането и складирането на храната е насъщно за кухнята, както и начин да се оцелява през по-дългата част от годината....
24 Август
Испанската Кухня от А до ЯИспанската кухня се отличава със своето голямо разнообразие и силно усещащо се влияние на различни култури.
Като цяло испанската кухня се счита за много добре балансирана....
06 Април
Люлякът в кухнятаВ края на април и през май градове и села се изпълват с чуден аромат - на люляк. Великолепните декоративни храсти се окичват с гроздове - нежно лилави, розови, виолетови, винени, бели. Много хора ги берат само за да напълнят...
22 Май