Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо да използваме канела?В това отношение подправката изглежда полезна за намаляване на растежа на раковите клетки, ограничаване на образуването на кръвоносни съдове в тумори и унищожаване на раковите клетки....
04 Окт.
Риган - кога и защо да го използвамеВ медицината екстрактът от риган се използва при лечение на инфекции на репродуктивните пътища, при болезнена менструация, гъбични инфекции, стомашни разстройства и др....
04 Март
Защо да използваме услугите на сватбена агенцияБезспорен факт е, че в наши дни много двойки не желаят да сключат брак, нито пък желаят да застанат пред олтара. Причините за това могат да са най-разнообразни, но обикновено онова, което най-много ги притеснява е липсата...
24 Юни
Рецепта за пречистване на кръвоносни съдовеМоже да се разбърка един два пъти.
Всеки ден се изпиват по 2-3 бобчета с вода като хапчета.
Съхранявате в хартиен или картонен плик боба за рецептата за пречистване на кръвоносни съдове...
03 Юни
5
Какви съдове за готвене използват професионалните готвачи?Грил тиганът също е от категорията професионални съдове, които придават на храната красив загар. Този модел много добре разпределя топлината и не се налага да използвате мазнина. Уок тиганът е любим на много готвачи....
19 Ноем.
Как, кога и защо да използваме тоалетно мляко?Ако досега не сте използвали такова мляко, то вече със сигурност ще го включите в ежедневните си козметични процедури....
02 Януари
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
18 Март
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Билкова смес за укрепване на кръвоносните съдовеБилковата смес от кора на козя върба, жълт кантарион и корен от горска ягода укрепва кръвоносните съдове, помага при разширени вени.
Рецептата е от книгата “Большая энциклопедия....
13 Февр.
Традиционни съдове и уреди, използвани в японската кухняБамбукова цедка, известна като зару
Този традиционен японски съд се използва за варенето на пара, което в Япония е много използван метод на термична обработка на повечето продукти....
21 Май
Защо се калайдисват медните съдове?Медните съдове, тигани и съдове се калайдисват от години. Това не се прави случайно! Медта сама по себе си е силно реактивна с кисели храни....
08 Февр.
Как да сварим лесно кестениВече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
06 Август
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да използваме стевияЕто как можете да я използвате и в своята кухня.
Метод 1 - Използване на стевия в течна или прахообразна форма
Използвайте чисти капки стевия....
26 Май
Как да използваме лимонаВътрешността на лимона може да се използва и за ароматизиране на кофата за отпадъци. Можете да използвате, преди за изхвърлите лимона, след като сте го използвали да почистите нещо друго....
05 Април
Как да използваме хуск?- Хускът може да се използва веднъж, за облекчаване на запек или можете да го добавите в ежедневната ви диета. Това ще подобри работата на вашата храносмилателна система....
12 Дек.
Каква захар да използваме?Каква захар да използваме?
Кафявата захар е може би една от най-древните, като още в миналото са я използвали....
05 Февр.
Сол за миялна машина - защо, кога и как да използвамеЕдна покупка на съдомиялна машина не е достатъчна за успешно измиване на съдовете вкъщи....
19 Окт.
Защо да използваме масло от невен в грижата за лицето?Една от най-мащабните е козметологията, тъй като невенът се използва най-вече външно....
08 Окт.
Ето защо да използвате истински вилици, а не пластмасови!Колкото и да ви се струва странно има значение от това с какви прибори се храниш, не само от хигиенична гледна точка. Фактите са факти!
Дори да се храниш в офиса, вземи истинска вилица, нож или лъжица! Последни...
26 Април
Менструалните чашки: Защо трябва да ги използвате по-често?Смята се, че между 75 и 90% от жените, опитали веднъж менструална чашка, я използват редовно....
24 Септ.