Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо да използваме канела?Защо да използваме канела?
04 Окт.
В това отношение подправката изглежда полезна за намаляване на растежа на раковите клетки, ограничаване на образуването на кръвоносни съдове в тумори и унищожаване на раковите клетки....
Риган - кога и защо да го използвамеРиган - кога и защо да го използваме
04 Март
В медицината екстрактът от риган се използва при лечение на инфекции на репродуктивните пътища, при болезнена менструация, гъбични инфекции, стомашни разстройства и др....
Защо да използваме услугите на сватбена агенцияЗащо да използваме услугите на сватбена агенция
24 Юни
Безспорен факт е, че в наши дни много двойки не желаят да сключат брак, нито пък желаят да застанат пред олтара. Причините за това могат да са най-разнообразни, но обикновено онова, което най-много ги притеснява е липсата...
Рецепта за пречистване на кръвоносни съдовеРецепта за пречистване на кръвоносни съдове
03 Юни
5
Може да се разбърка един два пъти. Всеки ден се изпиват по 2-3 бобчета с вода като хапчета. Съхранявате в хартиен или картонен плик боба за рецептата за пречистване на кръвоносни съдове...
Какви съдове за готвене използват професионалните готвачи?Какви съдове за готвене използват професионалните готвачи?
19 Ноем.
Грил тиганът също е от категорията професионални съдове, които придават на храната красив загар. Този модел много добре разпределя топлината и не се налага да използвате мазнина. Уок тиганът е любим на много готвачи....
Как, кога и защо да използваме тоалетно мляко?Как, кога и защо да използваме тоалетно мляко?
02 Януари
Ако досега не сте използвали такова мляко, то вече със сигурност ще го включите в ежедневните си козметични процедури....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Билкова смес за укрепване на кръвоносните съдовеБилкова смес за укрепване на кръвоносните съдове
13 Февр.
Билковата смес от кора на козя върба, жълт кантарион и корен от горска ягода укрепва кръвоносните съдове, помага при разширени вени. Рецептата е от книгата “Большая энциклопедия....
Традиционни съдове и уреди, използвани в японската кухняТрадиционни съдове и уреди, използвани в японската кухня
21 Май
Бамбукова цедка, известна като зару Този традиционен японски съд се използва за варенето на пара, което в Япония е много използван метод на термична обработка на повечето продукти....
Защо се калайдисват медните съдове?Защо се калайдисват медните съдове?
08 Февр.
Медните съдове, тигани и съдове се калайдисват от години. Това не се прави случайно! Медта сама по себе си е силно реактивна с кисели храни....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да използваме стевияКак да използваме стевия
26 Май
Ето как можете да я използвате и в своята кухня. Метод 1 - Използване на стевия в течна или прахообразна форма Използвайте чисти капки стевия....
Как да използваме лимонаКак да използваме лимона
05 Април
Вътрешността на лимона може да се използва и за ароматизиране на кофата за отпадъци. Можете да използвате, преди за изхвърлите лимона, след като сте го използвали да почистите нещо друго....
Как да използваме хуск?Как да използваме хуск?
12 Дек.
- Хускът може да се използва веднъж, за облекчаване на запек или можете да го добавите в ежедневната ви диета. Това ще подобри работата на вашата храносмилателна система....
Каква захар да използваме?Каква захар да използваме?
05 Февр.
Каква захар да използваме? Кафявата захар е може би една от най-древните, като още в миналото са я използвали....
Сол за миялна машина - защо, кога и как да използвамеСол за миялна машина - защо, кога и как да използваме
19 Окт.
Една покупка на съдомиялна машина не е достатъчна за успешно измиване на съдовете вкъщи....
Защо да използваме масло от невен в грижата за лицето?Защо да използваме масло от невен в грижата за лицето?
08 Окт.
Една от най-мащабните е козметологията, тъй като невенът се използва най-вече външно....
Ето защо да използвате истински вилици, а не пластмасови!Ето защо да използвате истински вилици, а не пластмасови!
26 Април
Колкото и да ви се струва странно има значение от това с какви прибори се храниш, не само от хигиенична гледна точка. Фактите са факти! Дори да се храниш в офиса, вземи истинска вилица, нож или лъжица! Последни...
Менструалните чашки: Защо трябва да ги използвате по-често?Менструалните чашки: Защо трябва да ги използвате по-често?
24 Септ.
Смята се, че между 75 и 90% от жените, опитали веднъж менструална чашка, я използват редовно....