Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кокосова торта за 18 минутиКокосова торта за 18 минути
23 Февр.
3
Слагаме тортата да се стегне за 1-2 часа в хладилник или я поднасяме на момента. Преди сервиране я украсяваме с бонбони Рафаело. Бележка: Маскарпонето може да се замени с 750 г извара....
Перфектното Пиле ФрикасеПерфектното Пиле Фрикасе
04 Окт.
Насладете се Перфектното Пиле Фрикасе. При поднасяне го поръсете с накълцан на ситно пресен чесън. Добър апетит!...
Как да приготвим перфектното панирано пилеКак да приготвим перфектното панирано пиле
15 Юли
Пържене на пилешкото месо Пържете панираното пилешко месо в горещото масло за около 4-5 минути от всяка страна или докато се получи златиста коричка....
Пет начина да изпечем пилеПет начина да изпечем пиле
19 Януари
След като кипне сместа, намалете и варете 10-тина минути. Тази смес се пасира, връща се отново в тигана, към нея се добавя останалият ревен, нарязан на ситно и след като той омекне се прибавя и естрагонът....
Супа за 20 минути с лападСупа за 20 минути с лапад
25 Май
1
След като е готов оризът, се слагат доматите и нарязания и почистен лапад и се оставя да покипи така 5 минути. След това се сервира. Може да гарнирате с кисело мляко при консумиране....
Супер торта за 30 минути с печенеСупер торта за 30 минути с печене
08 Септ.
Оставете тортата да престои не по-малко от 30 минути, за да омекнат блатовете. Много бърза, сочна и безумно вкусна тортичка за 30 минути....
Бърза пица за 7 минути в халогенна фурнаБърза пица за 7 минути в халогенна фурна
30 Април
Слага се в халогенната фурна на 230 градуса за 7 минути....
Как да изпечем перфектните пържоли на скараКак да изпечем перфектните пържоли на скара
11 Февр.
Най-добрият начин да получите изпечени перфектно пържоли отвън и сочни, и маслени отвътре, е първо да запечете пържолите на горещ огън на електрическа скара за 1-2 минути, след това да намалите огъня до слаб и да запечете...
Перфектното ГуакамолеПерфектното Гуакамоле
14 Юни
1
Доматът се обелва с белачката за картофи или може да се попари в гореща вода, след това се разрязва и отстранява течната част, нека да остане само плътната, месестата. Нарязва се на дребни кубчета....
Перфектното ТабулеПерфектното Табуле
18 Септ.
3
С вряща вода се залива булгурът, колкото да го покрие, и се оставя да набъбне за около 15-20 мин. Трябва да бъде като пясък. Разбърква се с вилица, за да поеме добре течността....
Перфектното МокачиноПерфектното Мокачино
02 Ноем.
Перфектното Мокачино е готово....
Руло за 6 минути с белтъчна глазура и орехиРуло за 6 минути с белтъчна глазура и орехи
01 Май
3
Рулото за 6 минути с белтъчна глазура и орехи е много вкусно....
Зелник по Малко ТърновскиЗелник по Малко Търновски
05 Март
3
Лападът, нарязан на ситно, запържваме в тиган с олио заедно с настъргания лук. След това в купа смесваме разбитите яйца, раздробеното сирене, лапада и 3/4 от газираната вода. В намазана тавичка с олио нареждаме отдолу...
Зелник по Малко ТърновскиЗелник по Малко Търновски
05 Март
3
Лападът, нарязан на ситно, запържваме в тиган с олио заедно с настъргания лук. След това в купа смесваме разбитите яйца, раздробеното сирене, лапада и 3/4 от газираната вода. В намазана тавичка с олио нареждаме отдолу...
Изкуството на перфектно изпечените зеленчуциИзкуството на перфектно изпечените зеленчуци
14 Март
Едно такова кулинарно бижу е изкуството на перфектно изпечените зеленчуци – вечна техника, която превръща скромните продукти в симфония от вкусове и текстури....
Експресно пиле с пармезан за 10 минутиЕкспресно пиле с пармезан за 10 минути
13 Септ.
Полейте от соса, за да започне сиренето да се топи и похлупете с капак. Гответе до стопяването на сиренето. Поднесете с нарязан на ситно свеж магданоз. Експресното пиле с пармезан за 10 минути е готово....
Гювечета от всичко по малкоГювечета от всичко по малко
19 Февр.
Изчакайте да поизстинат, поръсете ги с копър и можете да ги сервирате гювечета с пиле. Добър апетит!...
Перфектното шоколадово суфлеПерфектното шоколадово суфле
08 Дек.
Фурната се пуска на 180 градуса и се пекат 9 минути....
Перфектното маслено тестоПерфектното маслено тесто
27 Ноем.
2
Започвате да добавяте брашно отвън към центъра. Оформя се тесто, което трябва хубаво да омесим. Правим го на топка, завиваме със стреч фолио и поставяме в хладилника за половин час....
Перфектното телешко вареноПерфектното телешко варено
02 Март
След 15-тина минути добавете и целите домати. Варете до готовност на картофите. При телешкото варено е важно продуктите да са на големи парчета. Перфектното телешко варено е готово....
Перфектното ирландско кафеПерфектното ирландско кафе
28 Април
За перфектното ирландско кафе е необходимо чашата, в която ще пием кафето, да е предварително затоплена. На дъното се наливат три супени лъжици качествено, по възможност ирландско уиски....
Перфектното гъбено ризотоПерфектното гъбено ризото
07 Окт.
Рабъркайте, за да се усвоят и разтопят. Ако е необходимо, посолете леко. Поръсете ризотото с останалия пармезан, наситнен магданоз и малко черен пипер. Перфектното гъбено ризото е готово....
Перфектното домашно брауниПерфектното домашно брауни
23 Ноем.
Печем на 180 градуса 35 минути. Не бива да препичаме браунито, то трябва да остане влажно. Оставяме готовото перфектно домашно брауни да изстине и да се стегне за 2-3 часа. След това нарязваме и сервираме....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....