Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кокосова торта за 18 минутиСлагаме тортата да се стегне за 1-2 часа в хладилник или я поднасяме на момента.
Преди сервиране я украсяваме с бонбони Рафаело.
Бележка: Маскарпонето може да се замени с 750 г извара....
23 Февр.
3
Перфектното Пиле ФрикасеНасладете се Перфектното Пиле Фрикасе. При поднасяне го поръсете с накълцан на ситно пресен чесън.
Добър апетит!...
04 Окт.
Как да приготвим перфектното панирано пилеПържене на пилешкото месо
Пържете панираното пилешко месо в горещото масло за около 4-5 минути от всяка страна или докато се получи златиста коричка....
15 Юли
Пет начина да изпечем пилеСлед като кипне сместа, намалете и варете 10-тина минути. Тази смес се пасира, връща се отново в тигана, към нея се добавя останалият ревен, нарязан на ситно и след като той омекне се прибавя и естрагонът....
19 Януари
Супа за 20 минути с лападСлед като е готов оризът, се слагат доматите и нарязания и почистен лапад и се оставя да покипи така 5 минути.
След това се сервира.
Може да гарнирате с кисело мляко при консумиране....
25 Май
1
Супер торта за 30 минути с печенеОставете тортата да престои не по-малко от 30 минути, за да омекнат блатовете.
Много бърза, сочна и безумно вкусна тортичка за 30 минути....
08 Септ.
Бърза пица за 7 минути в халогенна фурнаСлага се в халогенната фурна на 230 градуса за 7 минути....
30 Април
Как да изпечем перфектните пържоли на скараНай-добрият начин да получите изпечени перфектно пържоли отвън и сочни, и маслени отвътре, е първо да запечете пържолите на горещ огън на електрическа скара за 1-2 минути, след това да намалите огъня до слаб и да запечете...
11 Февр.
Перфектното ГуакамолеДоматът се обелва с белачката за картофи или може да се попари в гореща вода, след това се разрязва и отстранява течната част, нека да остане само плътната, месестата. Нарязва се на дребни кубчета....
14 Юни
1
Перфектното ТабулеС вряща вода се залива булгурът, колкото да го покрие, и се оставя да набъбне за около 15-20 мин. Трябва да бъде като пясък. Разбърква се с вилица, за да поеме добре течността....
18 Септ.
3
Руло за 6 минути с белтъчна глазура и орехиРулото за 6 минути с белтъчна глазура и орехи е много вкусно....
01 Май
3
Зелник по Малко ТърновскиЛападът, нарязан на ситно, запържваме в тиган с олио заедно с настъргания лук. След това в купа смесваме разбитите яйца, раздробеното сирене, лапада и 3/4 от газираната вода.
В намазана тавичка с олио нареждаме отдолу...
05 Март
3
Зелник по Малко ТърновскиЛападът, нарязан на ситно, запържваме в тиган с олио заедно с настъргания лук. След това в купа смесваме разбитите яйца, раздробеното сирене, лапада и 3/4 от газираната вода.
В намазана тавичка с олио нареждаме отдолу...
05 Март
3
Изкуството на перфектно изпечените зеленчуциЕдно такова кулинарно бижу е изкуството на перфектно изпечените зеленчуци – вечна техника, която превръща скромните продукти в симфония от вкусове и текстури....
14 Март
Експресно пиле с пармезан за 10 минутиПолейте от соса, за да започне сиренето да се топи и похлупете с капак.
Гответе до стопяването на сиренето. Поднесете с нарязан на ситно свеж магданоз.
Експресното пиле с пармезан за 10 минути е готово....
13 Септ.
Гювечета от всичко по малкоИзчакайте да поизстинат, поръсете ги с копър и можете да ги сервирате гювечета с пиле.
Добър апетит!...
19 Февр.
Перфектното маслено тестоЗапочвате да добавяте брашно отвън към центъра.
Оформя се тесто, което трябва хубаво да омесим.
Правим го на топка, завиваме със стреч фолио и поставяме в хладилника за половин час....
27 Ноем.
2
Перфектното телешко вареноСлед 15-тина минути добавете и целите домати.
Варете до готовност на картофите. При телешкото варено е важно продуктите да са на големи парчета.
Перфектното телешко варено е готово....
02 Март
Перфектното ирландско кафеЗа перфектното ирландско кафе е необходимо чашата, в която ще пием кафето, да е предварително затоплена.
На дъното се наливат три супени лъжици качествено, по възможност ирландско уиски....
28 Април
Перфектното гъбено ризотоРабъркайте, за да се усвоят и разтопят. Ако е необходимо, посолете леко.
Поръсете ризотото с останалия пармезан, наситнен магданоз и малко черен пипер.
Перфектното гъбено ризото е готово....
07 Окт.
Перфектното домашно брауниПечем на 180 градуса 35 минути.
Не бива да препичаме браунито, то трябва да остане влажно.
Оставяме готовото перфектно домашно брауни да изстине и да се стегне за 2-3 часа. След това нарязваме и сервираме....
23 Ноем.
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2