Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как правилно да овкусяваме каймата?Как правилно да овкусяваме каймата?
18 Май
1
Независимо какви подправки сте избрали за овкусяване на каймата, имайте предвид, че е добре да я оставите да престои с тях поне 30 мин., за да могат да поемат ароматите....
Как правилно да овкусяваме шишчета?Как правилно да овкусяваме шишчета?
25 Февр.
Подходящи продукти за овкусяване на по-пикантните шишчета са соев сос, мед, горчица, сосове за барбекю, сос табаско....
Как правилно да овкусяваме салатитеКак правилно да овкусяваме салатите
19 Януари
Неправилното овкусяване на салатите с тежки и нездравословни дресинги крие риск за стомаха и здравето ви....
Овкусяване на пържолиОвкусяване на пържоли
05 Дек.
2
Тази рецепта също е особено подходяща за приготвянето на пържоли на скара или пържоли на грил тиган. Вариант 3 Пържолите се начукват с дървен чук и се овкусяват със сол и черен пипер....
Как правилно да овкусяваме печено пиле?Как правилно да овкусяваме печено пиле?
22 Август
Много вероятно е неуспехът да се дължи в голяма степен на неправилното овкусяване, наред с други грешки при печенето, избор на некачествена птица, недобре преценено количество мазнина и други....
Как се овкусяват правилно пържоли?Как се овкусяват правилно пържоли?
11 Дек.
Пържолите са сред най-често приготвяното ястие, срещано на нашата трапеза. А знаем ли как да ги овкусяваме правилно? На вашето внимание ще представим няколко начина за овкусяване на пържолите....
Правилно овкусяване и готвене на птициПравилно овкусяване и готвене на птици
09 Март
Подходящи са и за най-претенциозния вкус, като разбира се трябва правилно да са овкусени и сготвени. Всички видове птици могат да се приготвят на фурна с добър успех....
Пържолите на казанджиятаПържолите на казанджията
15 Окт.
Запичаме на грил или във фурна само на горно нагряване пържолите с кашкавал. Пържолите на казанджията сервираме с домашна ракия....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как се овкусяват пържоли?Как се овкусяват пържоли?
27 Януари
Знаете ли каква е тайната на вкусните пържоли? Две са основните правила, които трябва да спазвате и никога няма да имате гафове в кухнята, приготвяйки пържоли. Първото правило е в качеството на месото....
Важни правила, за да протече бременността правилноВажни правила, за да протече бременността правилно
25 Май
Бременността е един от най-прекрасните периоди от живота на една жена, но той изисква повишена внимание и специализирана грижа за здравето на бременната и носеното от нея дете. Надлежното проследяване на бременността e...
Как пържолите да станат крехкиКак пържолите да станат крехки
07 Май
Поставете пържолите в достатъчно голяма тава. Не е нужно да ги обработвате предварително. Овкусете пържолите по желание....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
2
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как се овкусяват свински пържоли?Как се овкусяват свински пържоли?
23 Май
За правилното мариноване е необходимо да изчистите пържолите от ципите и да направите разрези от двете страни на месото, за да попият добре подправките....
Пържоли на камъкПържоли на камък
17 Февр.
2
Посоляваме пържолите и ги печем. След като са готови, поръсваме с черния пипер и кимиона....
Пържоли по френскиПържоли по френски
30 Април
Пържолите по френски са готови....
Пържоли по ловджийскиПържоли по ловджийски
13 Януари
1
Захлупете и задушете 15 минути на слаб огън, след което изсипете сместа върху пържолите. Сервирайте пържолите със салата или картофи. Пържолите по ловджийски са готови....
Пържоли на скараПържоли на скара
11 Ноем.
2
Месото се начуква със сол и черен пипер. Оставя се в маринатата от червеното вино, лукът който е настърган и подправката за скара за около час - час и половина. После се пече върху скарата....
Пържоли по украинскиПържоли по украински
31 Юли
Пържолите леко се начукват и се посоляват. Потапят се в разбити яйца и след това се овалват в галета. Запържват се в масло за около 20 минути, като се обръщат само веднъж....