Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дърпано свинско по тексаскиЗа това дърпано свинско по тексаски растителното масло се налива на дъното на тенджера за бавно готвене....
09 Март
Дърпано свинскоСервира се дърпано свинско в питка за хамбургер, арабска питка или просто с гарнитура по желание....
05 Януари
Дърпано свинско печеноМалко преди да го извадите го накъсайте и го намажете с барбекю соса.
Поднесете печеното свинско с гарнитура по избор.
Дърпаното свинско печено е много вкусно....
29 Ноем.
Бавно печено дърпано свинскоДърпаното свинско може да се полее и разбърка със соса, в който е било сготвено.
Изключително вкусно бавно печено дърпано свинско в комбинация с топла питка и свежа салата....
14 Май
Дърпано свинско по американска рецепта (Pulled Pork Day)След което го вадим в чиния и го накъсваме, като заливаме вече дърпаното свинско с останалата марината.
Картофите изпичаме цели, нарязваме и подправяме с масло и сол печените картофи....
29 Ноем.
Гарнитури за дърпано свинскоНе забравяйте, че класиката е сандвич с дърпано свинско, който се приготвя с питки бриош....
24 Април
Домашни бургери с дърпано свинскоСпазваме хоризонтално плитките за хамбургери, слагаме лист маруля, отгоре кашкавал и накрая накъсано/дърпано месо.
Да ви е вкусно с тези домашни бургери с дърпано свинско....
12 Февр.
Как да си приготвим крехко свинско месоПри положение, че сте истински факири в кухнята, то няма как да не знаете как се приготвя крехко свинско месо....
06 Март
Как да приготвим перфектен фонданПреди да се запознаем как бързо и лесно да приготвим фондан в домашни условия, нека първо изясним какво представлява той.
Фонданът е вид захарна глазура, която се приготвя от захар и вода чрез варене....
17 Окт.
1
Как да приготвим перфектния топингЕто защо е добре да се научим как сами да си приготвяме топинг, а не веднага да търчим до магазина....
24 Юни
Как да приготвим перфектното яйцеАко знаете малко повече научни факти за приготвянето на яйцата, това ще ви помогне да приготвите перфектното яйце, или така нареченото 65-градусово яйце....
28 Април
1
Как да приготвим перфектното кафеМожете да приготвите кафе по екзотичен начин.
За целта прясносмлени зърна се заливат със студена вода в съотношение едно към две....
27 Март
1
Да си приготвим перфектна японска ТемпураТайни за подготовка на хрупкава темпура
Нека да видим какви са тайните, за да си приготвите перфектна хрупкава и по-лека темпура....
07 Януари
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка.
Сервират се със студена бира или червено вино!
Добър апетит!...
14 Септ.
1
Пържено свинско с виноНарежете свинското на кубчета и го сложете в съд на котлона да се вари с водата, 1 ч.ч. от виното и малко солата.
След като водата изври и месото е полуготово, долейте малко мазнина и оставете да се запържи хубаво....
23 Март
Ивановците трябва да приготвят свинско за празникаПо традиция на Ивановден трябва да се приготвят свински ребърца с кисело зеле, варено жито, ошав от сушени плодове, баница със сирене, луканка и кървавица....
07 Януари
Да приготвим перфектното телешко филе Вайсбрат?От него се приготвят както лесни ежедневни храни като бургерите, така и изискани специалитети с телешко, които могат да впечатлят и най-взискателните ценители на кулинарното изкуство....
21 Януари
Как да приготвим перфектния Рибай стекНо как да сготвим перфектния Рибай стек?
Преди да започнете да го готвите, го овкусете много добре. Направете го само със сол и пипер - нищо друго!...
14 Дек.
Как да приготвим перфектното панирано пилеПерфектното панирано пиле е сочно, хрупкаво и пълно с аромати. С правилната техника и някои тайни съставки, можете да приготвите вкусно панирано пиле в уюта на своята кухня....
15 Юли
Как да си приготвим перфектния пастет?За пастет с отлични вкусови качества се смята този, приготвен от различни видове месо (свински крака, дроб, телешко, заешко, птиче месо, риба, бекон или шунка), зеленчуци и подправки....
27 Февр.
Как да приготвим перфектен яйчен кремЗатова той се приготвя на котлон, а не на водна баня, тъй като нишестето трябва да се свари, за да бъде кремът добър на вкус....
10 Юли
Перфектно Ягодово ПарфеОставете парфето да стегне до другия ден.
Перфектното Ягодово Парфе е готово....
01 Май
Перфектно шоколадово брауниВключете фурната на 180 градуса, перфектно шоколадово брауни се пече в предварително зягрята фурна.
На водна баня разтопете шоколада и маслото. Щом е готов, го отделете на страни, за да се охлади малко....
13 Септ.
Дърпано пилешко месоПо желание: за допълнителен вкус можете да върнете дърпаното пиле в съда, в който се с готвило, за да се смеси със сока от готвенето....
02 Май