Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Производство на сирене КачокавалоСвежото сирене Качокавало зрее 2-3 месеца, полузрелият вариант зрее половин година, а напълно зрелият, известен като стаджонато – година и повече.
Качокавало е едно от най-популярните сирена в Италия....
25 Август
Италиански салати със сирене КачокавалоСалатата от целина с орехи и Качокавало е с изненадващ вкус....
04 Януари
Италиански вкусотии със сирене КачокавалоСервира се, поръсено с качокавало и щедро украсено с листенца босилек....
11 Дек.
Кулинарна употреба на сирене КачокавалоКачокавало сицилиано (Caciocavallo Silano) е разновидност на традиционното сирене Качокавало, типично за о. Сицилия....
30 Окт.
Качокавало е идеалното сирене за червено виноЕто какво е важно да знаете за сиренето Качокавало, защо то е идеално за компания на червеното вино и още кратка информация кои сирена на какви вина подхождат:
Името на луксозното сирене Качокавало се свързва с понятията...
26 Януари
2
Популярни италиански сирена, които трябва да опитатеКачокавало е гордост на остров Сицилия и южния район Базиликата....
13 Окт.
Най-скъпите сиренаКачокавало Caciocavallo
Цена: 650 долара за 453 г
Произвежда се в Италия
Сиренето Качокавало се приготвя от краве мляко или смес от овче, козе и краве мляко в Сицилия, Южна Италия....
11 Май
Израелската кухня: Невероятна смесица от вкусовеИталианското сирене Качокавало също намира добър прием сред евреите. Когато е младо и неузряло, се използва в десерти или се яде на закуска. Щом узрее и се втвърди, се настъргва и се прибавя в различни ястия....
10 Септ.