Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода. Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
При последния път трябва да се изпари цялата течност. Карамелизираният лук се оставя да се задуши, захлупен с капак и свален от огъня. Преди да се сервира се посолява....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
07 Май
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
07 Юли
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свириПанирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
07 Окт.
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баницаКак да приготвя кашкавал в кори за баница
29 Юли
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Как да сервираме мангоКак да сервираме манго
28 Септ.
Преди да сервирате мангото, трябва да изпълните няколко неща. Измийте мангото под обилна течаща вода. Мангото е най-вкусно, когато се сервира леко охладено....
Как да сервираме храната красивоКак да сервираме храната красиво
21 Май
Много красиво изглеждат ястията, ако са групирани по цветове. Така например зелената салата е перфектна с краставици, а салатата от домати прекрасно би изглеждала, ако стои до купата с ориз....
Как да сервираме хайверКак да сервираме хайвер
21 Септ.
Как да сервирате хайвер? Гастрономическият етикет задава определени правила за сервиране на червен и черен хайвер. Сервиране на червен хайвер Червеният хайвер традиционно се сервира в порцелан или стъклария....
Как да сервираме и консумираме бяло вино?Как да сервираме и консумираме бяло вино?
31 Май
Подходящата температура за бялото вино при сервиране в зависимост от качеството е от 8 до 12 С. Млади резливи вина се пият по-хладки – от 8 до 10 градуса....
Откриха как да увеличите шанса си да имате близнациОткриха как да увеличите шанса си да имате близнаци
22 Май
Така Мбарек и Монбаса открили, че първата вариация на гена, увеличаващ шанса за близнаци, е фоликулостимулиращ хормон, наречен FSHB ген....
Как да открием призванието си?Как да открием призванието си?
10 Юли
Във всяка епоха на човешката история хората търсят смисъл и цел в живота си. Откриването на призванието си е един от най-значимите пътища, които можем да изберем. Призванието е свързано с усещането за изпълнение и дълбоко...
Откриха как да сверяваме биологичния си часовникОткриха как да сверяваме биологичния си часовник
06 Август
Френски изследователи откриха, че чрез специална светлина може да се сверява биологичният часовник. Учените са тествали откритието върху себе си на континента Антарктида....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
21 Септ.
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....