Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пандишпанов блат за тортаИзстиналият пандишпанов блат за торта се нарязва на няколко по тънки блата....
11 Ноем.
1
Пандишпанов Блат за ТортиПриятно правене на този най-бърз и БЕЗ набухватели пандишпанов блат!...
19 Март
1
Пандишпанов блат за рулоИзсипете сместа за блата за торта в правоъгълна тава върху хартия за печене и го сложете във фурната на 180 °C до готовност.
Пандишпановият блат за руло е готов....
06 Август
Пандишпанов блат с кокосПечете пандишпановия блат с кокос в загрята фурна на 180 градуса и печете до готовност....
27 Окт.
Приготвяне на домашно ГХИПрез цялото време трябва да се стои над котлона, защото пяната, която се появява, ако не се махне, пада на дъното и започва да загаря....
21 Окт.
Торта с класически пандишпанов блатТази торта с класически пандишпанов блат е толкова лека и вкусна, че веднага след свещичките нямаше и следа от нея. Опитайте я!...
11 Дек.
Солено руло с пандишпанов блатВ кухнята ухае на вкусна закуска заради това солено руло с пандишпанов блат.
Аз, първо, подготвих тавата, постлах в голямата тава на фурната хартия за печене....
05 Февр.
Шоколадов Пандишпанов Блат за ТортаПечем на 180 градуса около 15-20 минути. Оставяме да се охлади и отделяме блата от хартията.
Блатът за торта се получава пухкав и може да се разреже на две.
Шоколадовият Пандишпанов Блат за Торта е готов....
11 Юли
Торта с пандишпанов блат и чуден кремИстински празник за сетивата е тази торта с пандишпанов блат и чуден крем!...
09 Април
Торта с домашен течен шоколад и пандишпанов блатНаредете нарязания банан и поръсете с шоколадови пръчици вече за финал на лесната шоколадова торта.
Оставете тортата с домашен течен шоколад и пандишпанов блат да се охлади за поне 3 часа....
17 Май
Тънкости при приготвяне на зеленчуци темпураИзвестна с хрупкавостта си и лекия си вкус, тази техника не е от най-лесните, но ето някои трикове за приготвяне на зеленчуци темпура.
1) От огромна важност е газираната вода да е много студена, така че може да я сложите...
08 Август
Тънкости при приготвяне на спанакОт коренчетата на спанака обикновено се приготвя салата....
16 Април
4
Тънкости при приготвяне на сушиВкусно и апетитно суши можете да приготвите и в домашни условия....
17 Април
1
Тънкости при приготвяне на пържолиПриготвянето на вкусни пържоли е цяло изкуство. За да се получат крехки, топящи се в устата пържолки, трябва да сте наясно с изкуството на приготвянето им....
11 Септ.
22
Тънкости при приготвяне на щраусовото месоПланирали сте деня; набелязали сте вида месо; избрали сте и начина на приготвянето му. Остава ви да запомните няколко тънкости при приготвяне на щраусовото месо - по дейностите в процеса на същинското готвене....
21 Февр.
Тънкости при приготвяне на постни кюфтетаКакви тънкости съществуват при приготвянето на постни кюфтета?
При приготвянето на постни кюфтета съществуват определени тънкости, за които трябва да се внимава, за да не се получи разпадане при приготвяне....
15 Дек.
Тънкости при приготвяне на паниран кашкавалАко обичате паниран кашкавал, но изпитвате трудности в неговото приготвяне, то в тази статия ще ви разкажем за всички тънкости за перфектен кашкавал пане....
29 Август
Тънкости при приготвянето на скараАко все пак още не сте се занимавали с печенето на месо на скара е добре да знаете някои тънкости:
- Когато работите с истинско барбекю, а не на електрическа скара, се подсигурете с качествени дърва....
09 Ноем.
Тънкости при приготвянето на рибаЕто и някои тънкости при приготвянето на риба, с които трябва да сте наясно.
Независимо каква е рибата, тя трябва да бъде старателно измита под течаща студена вода и да бъде изчистена от вътрешностите ѝ и люспите ѝ....
26 Дек.
Тънкости при приготвянето на кефалКефалът е крехка риба, която се приготвя сравнително бързо и не й е необходима дълга термична обработка.
Неприятната част идва от това, че има за чистене люспи....
05 Дек.
Тънкости при приготвянето на пърленкиПървата тънкост при приготвянето е свързана с броя яйца – може да добавите 1 яйце, както е в повечето рецепти, но спокойно можете да си направите хлебчетата и без него....
06 Март
13
Тънкости при приготвянето на месоС помощта на бульона се приготвя сос, като се използва запържено брашно или сметана.
Пърженето на месото става бързо, в отворен съд, на среден огън. Месото се слага в сгорещена мазнина....
18 Февр.
Пандишпанов кекс на луничкиПечем в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40 минути.
След като изстине кексът го нарязваме с тънкостенна чаша на лунички. Подреждаме ги в чиния и декорираме с течен шоколад....
23 Април